5 módnych tipov pre moderných mužov

Sú muži, ktorí si na módu potrpia a niektorí ju neriešia vôbec. Každý štýlový pán by ale mal poznať akési módne základy, aby bolo jeho oblečenie vždy vkusne zladené aj keď má na sebe moderné pánske tričká alebo pánske kraťasy na voľný čas.

17.04.2019 10:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

1. Neriešte módne trendy

Aktuálne módne trendy nemusia padnúť každému a okrem toho, ak nechcete každú sezónu meniť šatník netreba sa ich striktne držať. To ale samozrejme neznamená, že by ste mali módu ignorovať. Stačí ak stavíte na niekoľko univerzálnych kúskov, ktoré nájdete aj na budchlap.sk.

2. Správna veľkosť a strih

Príliš veľké oblečenie narobí škody rovnako, ako to primalé. Pánske kraťasy na voľný čas majú byť pohodlné, ale nie o dve čísla väčšie, aby na vás viseli. Dôležitý je aj strih a pokiaľ si nie ste istý, čo vám sedí, zoberte so sebou na nákupy niekoho, kto vám dokáže poradiť!

3. Investuj do kvality

Moderné pánske tričká by sa mali stať základom vášho šatníka. Zopár módnych úletov predsa nikomu neuškodí. Mali byť ale kvalitné a nadčasové, aby ste ich mohli nosiť aj nasledujúcu sezónu, čo je znak tzv. udržateľnej módy.

4. Skvelé topánky

Kvalitné a čisté topánky sú minimálne rovnako dôležité ako oblečenie. Aj keď môže byť počiatočná investícia vyššia, skutočné kvalitné topánky vám vydržia roky. Ak si zvolíte vhodný model, ktorý nepodlieha módnym trendom, nemáte čo riešiť. Nezabudnite, že o topánky sa ale treba aj starať, aby si zachovali svoj vzhľad aj funkčnosť.

5. Sila doplnkov

K štýlovému oblečeniu a celkovému outfitu patria aj doplnky. Aj keď ide len o opasok či peňaženku. Nezanedbávajte ich silu pri dotváraní vášho štýlu. Samozrejme môžete pridať aj pánsku tašku a v chladnom počasí rukavice, šál či čiapku. Nepohrdnite ani náramkom alebo luxusnejšími hodinkami.

Ak si dáte na všetko spomenuté pozor, môžeme sa s vami rozlúčiť slovami anglického kňaza a historika Thomasa Fullera: „Dobré šaty vám otvoria všetky dvere.“

chyba