Perfektný štýl od pondelka do piatku, s ktorým zabodujete

Zima sa pomaly blíži ku koncu a je na čase premýšľať o aktualizácii jarného šatníka. Hľadanie nápadov na vytvorenie štýlového a šikovného šatníka pre prácu, v ktorej sa chcete cítiť nielen ako profesionál, ale aj kráska, musí začať pekne od základu. Podobne to platí aj vo vašom súkromí, v ktorom si môžete dovoliť zas viac experimentovať s pestrými farbami a kvetinovými vzormi.

21.02.2019 06:00
seocentrum, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Kľúčovým prvkom dokonalého ladenia a symbiózy vášho odevu s osobnosťou je všestrannosť. Ak chcete kombinovať veci navzájom, odporúčame vám vsadiť na farebnejšie odtiene, pretože počas zimnej sezóny ste si ich zrejme moc neužili. Červená, žltá, modrá a ďalšie klasické farby sú vždy a v rôznych interpretáciách považované za ideálne, nielen pre formálne stretnutia a prácu, ale aj štýl slobodnej ženy.

Nebojte sa farieb

Nezabudnite ale na to, že minimálna zložitosť oblečenia, pohodlia a osobnosti, zobrazená v podobe nádherných modelov štýlových dámskych šiat – zdôrazňuje vašu jedinečnosť a krásu najlepšie.

Na jar by mal byť ale váš obraz a celkový vzhľad jasný a hravý, čo je dosiahnuť aj vďaka kvetinovým vzorom a ľahším materiálom dnes naozaj jednoduché. V ideálnom prípade svoj outfit môžete doplniť nádherným diamantovým prsteňom, ktorý na svojej hodnote nestráca ani po rokoch.

Zapáčte sa

Každá žena si potrpí na dokonalom oblečenie a má svoj štýl, ktorým rada upúta pozornosť. Predmetom záujmu by mali byť najmä muži, ktorým imponuje niekoľko drobných detailov. Dajte si záležať, pretože muži milujú upravené ženy, na ktorých je to aj vidieť. Dôležité je jemné alebo výraznejšie líčenie (podľa príležitosti) a samozrejme príjemný parfém, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kvalitnej kabelke.

Červený lak

Ten mužom na štíhlych rukách žien imponuje asi najviac. Sýto výrazný odtieň sa vám možno nebude pozdávať, ale muži naň skutočne letia. V kombinácii s dokonalou manikúrou to bude tá najlepšia zbraň, ako si ho konečne získať.

A nakoniec dokonalá manikúra je predsa zrkadlom tej správnej starostlivosti a toho, ako vám na vašom vzhľade skutočne záleží. Ruka je pri prvom kontakte, zoznamuje a prejavuje blízkosť, tak nech sa pri týchto činnostiach nemusíte za nič hanbiť.

Zvýraznite ženskú siluetu

A to aj v prípade, ak by ste mali viac kíl. Možností je niekoľko. Elegantné pančuchy vám na jar ešte môžu poslúžiť pretože slnko a jeho hrejivé lúče sa len prebúdzajú a vonku býva predsa len chladnejšie.

Štíhle nohy v sukni pod kolená zaujmú tiež, no podobný efekt zoštíhlenia dosiahnete aj s pomocou legín, ktoré zároveň trocha sťahujú a vy sa tak cítite sebaisto. Nehovoriac o tom, že k jednofarebným nohaviciam môžete kombinovať farebnejšie zvršky.

Chce to rozhodne vyššie opätky

O optické zoštíhlenie a predĺženie nôh sa postará aj pekná obuv na vyvýšenom podpätku. Navyše muži, ktorým sa chcete zrejme zapáčiť, platformy a podobné modely topánok moc nemusia. Urobte im a samozrejme aj sebe radosť v podobe luxusných lodičiek alebo členkových čižiem na opätku. Funguje to, rovnako dobre ako dlhé vlnité vlasy, ktoré stále zostávajú korunou krásy!

chyba