Oblečenie, vďaka ktorému sa nikdy nepotrebujete prispôsobovať trendom

V priebehu roka sa vystriedajú všetky 4 ročné obdobia, na základe ktorých sa musíme aj adekvátne obliekať tak, aby nebolo naše pohodlie a fungovanie v spoločnosti, doma, v práci alebo vo voľnom čase ničím ovplyvnené.

20.02.2019 08:31
Foto: PR servis
seocentrum, Pr článok, reklama, nepoužívať

Móda je však charakteristická aj tým, že každý jeden rok sa nosí niečo iné a my sa súvislosti s tým snažíme najmodernejším trendom prispôsobiť.

Našťastie je výber široký a ponuka dnešných obchodov pestrá, na základe čoho si potom viete dobre vybrať v e-shopoch alebo dostupných letákoch obchodu Bonprix, Sportisimo a iných obľúbených predajní s odevom.

Trendy v móde sa časom menia, no existujú veci, ktoré zostávajú relevantné bez ohľadu na to, čo je aktuálne najviac žiadané. Preto sme pre vás pripravili zoznam oblečenia, ktoré z módy nikdy nevyjde.

Čierne sako je základ

Klasické, možno pre niekoho mierne vypasované v určitých partiách tela, čierne strednej alebo predĺženej línie a strihu je vhodnou kombináciou k nohaviciam alebo džínsom. S týmto doplnkom budete trendy vždy a pri každej jednej dôležitej udalosti.

Jednofarebný kabát na chladnejšiu sezónu

Podobným doplnkom a súčasťou šatníka bude aj jednoduchý a jednofarebný kabát, ktorý využijete v nielen chladnejších mesiacoch. Rovný strih, tesne pod kolenom je ideálny. Schopnosť skombinovať ho s akýmkoľvek prvkom iného oblečenia, robí túto vec univerzálnou a veľmi žiadanou. Určite si vyberte kvalitný, ktorý vyhovuje vášmu typu tela, prípadne štýlu, vďaka čomu ho využijete dlhšie ako jeden rok.

Kvalitné nohavice nikdy nesklamú

Klasické nohavice so stredným alebo vysokým pásom a konkrétnou dĺžkou sú ideálne na každé ročné obdobie a sezónu. Základom je samozrejme kvalitný materiál, ktorý odolá a vydrží aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Nohavice, môžu byť kombinované s podpätkami alebo topánkami s nízkou podrážkou, s tričkom alebo blúzkou, bundou alebo kabátom, prípadne mikinou či značkovými botaskami, z ktorých vám tie najlepšie a v dobrých cenách ponúka aj Sportisimo. Nohavice sú jednoducho klasika, ktorá vás nikdy nesklame a vždy chráni.

Malé koktailové čierne šaty

Využijete ich na slávnostné príležitosti, ale aj neformálne stretnutia s priateľmi. Opäť je ale základom kvalitný materiál a dobrý strih, v ktorom bude vyzerať aj vaša postava veľmi zvodne a žensky.

Mnohé ženy sa noseniu šiat a sukní vyhýbajú, no ich pôvab a krásu dokonale zachytia práve tieto doplnky šatníka. S univerzálnym kúskom budete predsa vždy moderná a šik. Kedykoľvek stačí šaty ozvláštniť modernejším šperkom alebo luxusnými lodičkami na vyššom podpätku, ktoré na vás muži doslova milujú! Alebo to vyrieši pekný účes s vhodným makeupom.

Biela košeľa pre správnu náladu

Nie je naozaj nič tak dokonalé, čo by sa dalo porovnať s vysoko kvalitnou bielou košeľu. Ak má oblečenie funkciu hodnotenia osobnosti a vytvorenia správneho dojmu, s týmto doplnkom vo svojom šatníku sa nemáte čoho obávať. Ostatné kombinácie závisia len od vás a vyberaného príslušenstva, ktoré si môžete pohodlne vybrať za bezkonkurenčné ceny aj s pomocou online letákov.

chyba