V Lige majstrov už ide o všetko: Favoritom je City, Ronaldo vám môže zarobiť skoro tisíc eur!

Kto ovládne Ligu majstrov? Vďaka Ronaldovi či United môžete zbohatnúť o stovky eur. Realu sa neverí a favoriti sú jasní: Ronalda čaká najväčšia výzva v živote!

11.02.2019 06:00
fortuna, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Už onedlho sa futbalová Liga majstrov konečne prebudí zo zimného spánku. Od 12. februára sú na programe prvé osemfinálové zápasy, v ktorých proti sebe nastúpia atraktívne tímy. Hlavným ašpirantom na celkový triumf je Manchester City, Barcelona či Juventus. Stavíte si na niektorého z nich, alebo si nájdete iného favorita?

Štvrtý titul po sebe z kategórie sci-fi

Real Madrid dokázal v minulej sezóne nemožné a tretíkrát po sebe ovládol Ligu majstrov. Po sezóne však nastali v tíme veľké zmeny a okrem Zinedina Zidana klub opustila najväčšia hviezda – Cristiano Ronaldo. To sa podpísalo pod zlý vstup do sezóny, po ktorom na lavičku zasadol Santiago Solari. „Real sa nikdy nevzdáva, budeme naplno bojovať v každej jednej súťaži,“ vyhlásil. Lenže tomu, že „biely balet“ znovu obháji európsku trofej číslo jeden, veria dnes iba tí najvernejší.

Tip na obhajcu: Slávny Real nemožno podceniť ani odpísať. So stávkou bez rizika od Fortuny až do 30 eur, ktorú môžu využiť všetci noví registrovaní hráči, nemáte čo stratiť. Ak by mu obhajoba nevyšla, váš vklad by ste dostali jednoducho naspäť. No ak Real vyhrá, za 30 eur by ste získali až 390 eur.

Foto: Profimedia
fortuna, PR článok, reklama, nepoužívať

Klopp túži po pomste

FC Liverpool má okrem domáceho titulu zálusk aj na „ušatú“ trofej. V osemfinále narazí tím Jürgena Kloppa na Bayern Mníchov. Práve tento klub mu uštedril v roku 2013 na lavičke Borussie Dortmund trpkú prehru vo finále Ligy majstrov, za ktorú teraz chystá odplatu. „Liverpool je líder anglickej súťaže, nepríjemný protivník. Hrajú výborný futbal a do zápasov dávajú všetky sily. Potrebujeme dva výborné výkony, aby sme uspeli a postúpili ďalej,“ zdôraznil športový riaditeľ Bayernu Hasan Salihamidžič pre portál Kicker.de.

Tip na postupujúceho: Toto môže byť rok Liverpoolu, no nielen v Anglicku. Aj v Lige majstrov je v zápase proti Bayernu miernym favoritom – na jeho postup je v stávkovej kancelárii Fortuna vypísaný kurz 1,78, zatiaľ čo na Mníchov 2.

Arabskí šejkovia chcú konečne uspieť

Paríž Saint-Germain a Manchester City – dva veľkokluby, ktoré nikdy v histórii nevyhrali Ligu majstrov. Ich bohatí arabskí majitelia sa s tým však nemienia zmieriť. Do posíl každoročne lejú obrovské milióny, a hoci obaja ovládli v minulej sezóne domáce súťaže, trofej európskeho kráľa im stále uniká. A to aj napriek tomu, že „Citizens“ trénuje Pep Guardiola a v Paríži hrá zas Neymar. Ten však osemfinále proti United musí pre zranenie vynechať. „Jeho návrat sa očakáva o pár týždňov, predpokladáme, že by to mohlo byť až začiatkom apríla,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení PSG.

Tip na celkového víťaza: Veríte, že jeden z týchto klubov zlomí prekliatie? Pokiaľ si myslíte, že to dokáže Manchester City, vo Fortune máte k dispozícii kurz 4,5. Ak chcete kurz v hodnote 8, stavte na to, že sa premiérovo bude oslavovať pod Eiffelovkou.

Foto: Manu Fernandez
Španielsko Futbal Gamper Barcelona Chapecoense, PR článok, reklama, nepoužívať

Najväčšia výzva v kariére Cristiana Ronalda

Možno to znie neuveriteľne, ale CR7 dal v piatich zápasoch Ligy majstrov za Juventus len jediný gól. Okrem ďalšieho titulu bude chcieť však obhájiť aj korunu kráľa strelcov. Lídrom poradia je aktuálne Robert Lewandowski s ôsmimi zásahmi, nasledovaný Lionelom Messim so šiestimi. „Liga majstrov je ako môj domov, je to súťaž, ktorú mám najradšej. Na triumf budeme potrebovať aj šťastie, ale nemáme na čo čakať. Ideme do toho,“ vyhlásila sebavedomo portugalská hviezda pred začiatkom sezóny.

Tip na top kanoniera: Ak veríte, že Ronaldo bude znovu najlepším strelcom Ligy majstrov, skúste stávku bez rizika od Fortuny až do výšky 30 eur pre novoregistrovaných hráčov. Aj keby to nevyšlo, svoj vklad by ste dostali späť. Ak by sa mu to podarilo, vyhrali by ste vďaka kurzu 33 skoro tisícku!

Triumf favorita, či senzácia?

Podľa stávkovej kancelárie Fortuna je hlavným ašpirantom na celkový triumf Manchester City, ale úplne nemožné nemusí byť ani víťazstvo prebudeného mestského konkurenta United. Pod vedením dočasného trénera Oleho Gunnara Solskjæra si „červení diabli“ opäť zvykli vyhrávať a určite budú chcieť postúpiť aj v pohárovej Európe. „V každom zápase musíte ísť na ihrisko s tým, že idete zvíťaziť. Treba byť o tom presvedčený, taká má byť mentalita tímu,“ zdôraznil svoj recept Solskjær, ktorého mužstvo hrá po jeho nástupe ako vymenené.

Tip na zázrak: Začiatok sezóny z hororu a koniec ako z rozprávky? Ak veríte na šťastné konce, určite si na Manchester United stavte. Kurz na víťazstvo tímu z Old Trafford je totiž v pomere 1 : 44.

Stávkuj s Fortunou na Ligu majstrov a vyhraj!

V stávkovej kancelárii Fortuna máte na výber z bohatej ponuky na zápasy futbalovej Ligy majstrov. Okrem osemfinálových zápasov si môžete staviť aj na celkového víťaza či najlepšieho strelca súťaže. So stávkou bez rizika až do výšky 30 eur sa navyše noví registrovaní hráči nemusia báť, že by o svoje peniaze prišli. Ak by vám tip nevyšiel, Fortuna vám vráti peniaze a vy môžete skúsiť šťastie ešte raz. Urobiť tak môžete aj z pohodlia svojho domova prostredníctvom mobilnej aplikácie, vďaka ktorej máte všetky štatistiky a analýzy hneď poruke.

chyba