Medzi prvými vieme, čo chystá KARL LAGERFELD tento rok

Karl Lagerfeld dnes oznámil ďalšiu kolaboráciu, ktoré sú tak typické pre jeho značku. V sezóne jeseň/zima 2019 bude spolupracovať s ikonickou šéfredaktorkou a stylistkou známou svojimi puzdrovými sukňami, priliehavými svetríkmi a vysokými opätkami, zároveň jeho blízkou priateľkou, Carine Roitfeld.

05.02.2019 06:00
kl, PR článok, reklama, nepoužívať Foto: ,
Carine Roitfeld a Karl Lagerfeld

Prvá časť partnerstva sa začne v septembri 2019 spustením projektu s názvom THE EDIT BY CARINE ROITFELD, ktorý zahŕňa výber obľúbených kúskov z Karlovej jesennej kolekcie. Zameria sa na sofistikovaný štýl a univerzálne kúsky pre dokonalý mix-and-match efekt. Čo ďalej? Informácie o pokračovaní kooperácie budú zverejnené v priebehu nasledujúcich mesiacov.

Vlastnoručný skeč Karla Lagerfelda o Carine... Foto: PR servis
CR by KL, PR článok, reklama, nepoužívať Vlastnoručný skeč Karla Lagerfelda o Carine Roitfeld

Majú za sebou niekoľko fashion projektov, napísali spolu aj knihu The Little Black Jacket. Obrovskou udalosťou bol aj projekt Karla s módnym magnátom H&M, na ktorom spolupracoval s Carine. Táto informácia však v tom čase nebola zverejnená. Vtedy sa jednalo o skutočne inovatívny projekt, ktorý mal trvalý dopad na módny priemysel a spôsob, ako značky medzi sebou kooperujú.

„Karl je jeden z najmúdrejších, najvynaliezavejších a najinovatívnejších ľudí, akých poznám. Naša spolupráca je vždy potešením, je zakaždým inšpiratívna a vzrušujúca. Napriek tomu a všetkým tým spoločným rokom, ma stále volá Madame Roitfeld,“ hovorí Carine, bývalá šéfredaktorka magazínu Vogue.

Logo, ktoré nájdete aj na visačke kúskov z... Foto: PR servis
logo-kl, PR článok, reklama, nepoužívať Logo, ktoré nájdete aj na visačke kúskov z veľmi očakávanej spolupráce.
chyba