Spartak Trnava bojuje ďalej: Šok pre Európu a ďalší balík peňazí?

Ruku na srdce, s Trnavou sa v pohárovej Európe príliš nerátalo. Po smolnej prehre v predĺžení s Crvenou Zvezdou v Lige majstrov však následne vyradila Olimpiju Ľubľana a kvalifikovala sa do Európskej ligy.

27.11.2018 00:00
SR Futbal EL D Skupina Trnava Anderlecht TTX,... Foto:
Futbalisti Trnavy oslavujú s divákmi víťazstvo nad Anderlechtom Brusel 1:0 v zápase 1. kola D - skupiny Európskej ligy

Úloha outsidera Trnave svedčí

V konkurencii Dinama Záhreb, Fenerbahce či Anderlechtu to má tím trénera Radoslava Látala ťažké. Po štyroch zápasoch a jedinej výhre ešte stále môže vypáliť rybník dvom favoritom. Na to však nutne potrebuje hrať vabank a vyhrať najbližší zápas v Belgicku.

„Spartaku držím palce. Nebude to jednoduché, ale určite ma nesklamú. Mám už aj stavené, aby chlapci videli, že im verím,“ hovorí oddaný fanúšik Maťo. Nuž, ak ide o jeho prvú stávku vo Fortune, bude to mať jednoduchšie ako hráči na trávniku. Vďaka stávke bez rizika totiž prehrať nemôže – aj pri neúspešnom tipe dostane vklad do výšky 30 eur naspäť.

Na konto už pribudli milióny

Za postup do skupiny Európskej ligy dostal slovenský šampión 2,92 milióna. Už predtým v jednotlivých predkolách Ligy majstrov zarobil 1,14 milióna eur, čiže dokopy 4,06 milióna. Za víťazstvo v prvom zápase skupiny D nad Anderlechtom dostane Trnava ďalších 570-tisíc.

Proti svojim súperom odohrá ešte dva duely, pričom za každý trojbodový zápas si môže pripísať na účet rovnakú sumu. V prípade remízy ide o 190-tisíc. Ak by Spartak nakoniec zo skupiny postúpil, od UEFA by zinkasoval ďalší polmilión. Chceli by ste čosi zarobiť aj vy? Klub sa s vami o svoje zárobky nepodelí, môžete si však staviť vo Fortune.

Aký je ideálny postupový scenár?

Chorvátske Dinamo Záhreb si zaistilo postup po domácej výhre nad Spartakom. V hre však ešte zostáva jedno miesto. Najlepšie vyhliadky má sedembodové Fenerbahce, za ktoré hrá aj Martin Škrtel. Spartak si potrebuje vo štvrtok 29. novembra z Bruselu odniesť všetky body a zároveň potrebuje zakopnutie Turkov, ktorí nesmú vyhrať. Na triumf Trnavy je v stávkovej kancelárii Fortuna vysoký kurz 5,6.

Ak by výsledky dopadli takto, červeno-čierni by sa následne doma v decembri v priamej konfrontácii stretli práve s istanbulským klubom, kde by znovu potrebovali výhru. Spartak svojím postupom do skupiny prekvapil fanúšikov, lenže postup z nej by sa už rovnal šoku pre celú futbalovú Európu.

Fandite a vyhrajte

Chcete si popri sledovaní futbalu ešte viac zvýšiť adrenalín? So stávkovou kanceláriou Fortuna môžete staviť na svoj obľúbený klub a navyše vyhrať. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vás nesklamú:

Vklad bez rizika – s Fortunou sa svojej prvej stávky rozhodne nemusíte báť. Ak by ste aj nevyhrali, dostanete svoj vklad až do výšky 30 eur naspäť.

Vstupné bonusy – ešte nemáte svoje konto vo Fortune? Teraz je ten správny čas si ho založiť. Každý nový registrovaný hráč, ktorý vloží do konca novembra 2018 na konto aspoň 10 eur, totiž získa ďalších 30. Ak sa chcete do stávkovania naozaj oprieť, môžete dostať dokonca rovnú tisícku.

Analýzy a štatistiky – pri stávkovaní sa oplatí využívať všetky dostupné pomôcky. Tie najlepšie vám ponúka práve Fortuna a k dispozícii sú aj v rámci jej mobilnej aplikácie.

chyba