Jeden futbalový hriešnik je späť, druhý mimo: Zvládne Hapalov tím boj o prežitie?

Futbalová reprezentácia zažíva turbulentné obdobie. Pavel Hapal sa vo funkcii hlavného trénera hneď pri prvej nominácii postaral o zopár odvážnych ťahov. Fanúšikovia tak už netrpezlivo čakajú na najbližšie dva zápasy.

13.11.2018 12:00
43851723 10156467242335837 1651030568688680960 o

Slovensko čaká v Lige národov boj o prežitie. Momentálne sme v tabuľke na pozícii, ktorá znamená zostup do nižšej divízie. Proti Ukrajine a Česku nečaká na reprezentáciu ľahká úloha, ale možno bude platiť staré známe heslo – nová metla dobre metie. Veríte slovenskému tímu? Podporte ho aj stávkou vo Fortune. Sledovanie duelov tak získa ďalší rozmer a vaša radosť po úspechu našej reprezentácie bude dvojnásobná.

Návrat problémového muža

O Miroslavovi Stochovi a jeho prešľapoch sa toho popísalo veľa. Všetko vyvrcholilo konfliktom s trénerom Jánom Kozákom po európskom šampionáte vo Francúzsku. Ten mu dvere do reprezentácie zavrel a otvorene vyhlásil, že pod ním si už nikdy nezahrá. Nový kouč ho však povolal hneď na prvý zraz. Pri jeho súčasnej forme v Slavii Praha by asi bolo hriechom nedať mu druhú šancu. V Česku je z neho obávaný kanonier a preto si pokojne môžete staviť bez rizika až do výšky 30 eur, že Slovensko v nasledujúcich dueloch nebude trpieť gólovými suchotami.

Šatka doplatil na ďalší flám

Jedinou posilou tímu z Fortuna ligy mal byť Ľubomír Šatka. Ten prispel svojím nočným výjazdom spolu so šiestimi reprezentačnými spoluhráčmi k rezignácii Jána Kozáka. A z Hapalovej nominácie vypadol po ďalšom nočnom záťahu. Po zápase Dunajskej Stredy sa vybral do centra Bratislavy, kde ho fyzicky napadol a zranil 19-ročný páchateľ. Mladý futbalista tak v poslednej dobe neprežíva ideálne obdobie a jeho meno sa skôr skloňuje s nefutbalovými vecami. Pre reprezentáciu to znamená, že po 14 rokoch sa v nej nepredstaví ani jeden hráč z najvyššej domácej futbalovej ligy.

Zo sokolíkov už sú sokoli

Denis Vavro, Adam Zreľák, Marek Rodák. To všetko sú hráči, ktorí patria k úspešnej partii z dvadsaťjednotky. Prví dvaja majú v reprezentácii na konte dokopy iba tri zápasy a brankár Rodák na svoju premiéru stále čaká. Generačná obmena postupne prichádza aj v A-tíme a práve tu sa črtá šanca pre talentovaných mladíkov. Hapal ale nechce riskovať a vsádzať iba na dravosť. Tak ako Lobotka či Škriniar naberali skúsenosti popri Hamšíkovi a Škrtelovi, čaká niečo podobné aj ďalších.

Zažijú Česi dokonalú pomstu?

Českí futbalisti taktiež nedávno menili trénera. Karla Jarolíma vystriedal Jaroslav Šilhavý a okamžite zaznamenal víťaznú premiéru. Žiaľ, proti Slovensku. Pavel Hapal síce absolvuje debut domácim zápasom proti Ukrajine, ale nasledujúcej bratskej pomste v Prahe by sme sa vôbec nebránili. Na víťazstvo Slovenska je síce kurz až 3,15 – ale správny fanúšik vždy vsádza na výhru svojho tímu v hocijakom zápase. Obzvlášť, ak je to derby a má možnosť získať 30 eur navyše. Ak by sa vám to zdalo málo, dostať môžete až tisícku.

Stavte si na zápasy Slovenska a vyhrajte!

Chcete si spestriť zápasy slovenskej reprezentácie vo futbalovej Lige národov stávkovaním? Máme pre vás niekoľko tipov, ako na to:

  • Ak ešte nepatríte medzi ostrieľaných stávkarov, určite oceníte stávku bez rizika, ktorú ponúka Fortuna. Keby aj bola pre vás neúspešná, dostanete svoj vklad až do výšky 30 eur naspäť.
  • Využívajte vstupné bonusy – vo Fortune každý nový registrovaný hráč, ktorý vloží na konto aspoň 10 eur, získa ďalších 30. Tí, ktorým sa to vidí málo, môžu dostať dokonca rovnú tisícku.
  • Pri stávkovaní nezabudnite využívať všetky dostupné pomôcky. Určite využijete podrobné analýzy a štatistiky, ktoré sú k dispozícii aj v rámci mobilnej aplikácie.

Stavte si na svojho favorita

chyba