Po dvoch rokoch návrat do klietky: Conora McGregora čaká najťažší zápas v živote!

Zvládne to? Na írskeho bojovníka Conora McGregora čaká najdôležitejší súboj v živote. Po dvoch rokoch sa vráti späť do oktagónu a 6. októbra sa v Las Vegas proti nemu postaví Khabib Nurmagomedov – ruský bombardér, ktorý mu v UFC vzal post šampióna a prvýkrát bude obhajovať titul šampióna v ľahkej váhe.

02.10.2018 06:00
387659919

Kontroverzný búrlivák McGregor (30) absolvoval posledný zápas v klietke proti Eddiemu Alvarezovi a uštedril mu tvrdé k. o. Písal sa 12. november 2016. Po takmer dvoch rokoch je situácia úplne odlišná. Aj preto v zápase tisícročia favorizuje stávková kancelária Fortuna Khabiba Nurmagomedova, na ktorého triumf je vypísaný kurz 1,62. Na prípadné víťazstvo McGregora v najväčšej bitke v dejinách UFC si môžete staviť tiket s pomerne vysokým kurzom až 2,37.

Utrpí McGregor ďalšiu prehru?

Rozhodne sa nedajte pomýliť. Conor McGregor si dal síce od UFC na 23 mesiacov pauzu, ale to neznamená, že iba oddychoval. Práve naopak. Koncom minuloročného leta sa stretol v dlhoočakávanom superzápase v boxe s majstrom tohto športu Floydom Mayweatherom. Súboj sa skončil prehrou McGregora v 10. kole po technickom k. o. História sa opakuje a krvilačný Ír bude znovu v pozícii outsidera. Ak si myslíte, že neoprávnene, podporte ho svojou stávkou vo Fortune. Ešte nie ste registrovaní? V tom prípade máte nárok na skvelý bonus – stávku bez rizika v hodnote 30 eur. Ak by vám náhodou tip nevyšiel, nič to, Fortuna vám celých 30 eur vráti.

Po tvrdej facke od Mayweathera určite McGregor neplakal do vankúša. Jeho ego a reputácia zaznamenali mierne trhliny, ale na konto mu pribudlo neuveriteľných 100 miliónov dolárov. Napriek prehre sa tešil aj obrovskému záujmu médií a fanúšikov. Z času na čas sa pochválil diamantovými hodinkami či novými nablýskanými športiakmi. Nezabúdajme ani na vytvorenie vlastnej značky whisky, ktorá bude oficiálnym partnerom tejto ostro sledovanej akcie.

Užíval si luxus a vyrábal škandály

Okrem toho nezostal vôbec nič dlžný svojej povesti. A nebol by to „Notorious“ (v preklade ten so zlou povesťou), keby nezapríčinil zopár hrubých prešľapov. Ten najväčší je navyše spojený s jeho najbližším súperom. Začiatkom apríla zaútočil nepríčetný McGregor v Brooklyne na autobus plný bojovníkov UFC, v ktorom sedel aj Nurmagomedov. Na nedávnej predzápasovej tlačovej konferencii sa k incidentu vrátil:
„Ďakujem Bohu, že sa dvere toho autobusu neotvorili. Ak by vyšiel von, bol by už mŕtvy a ja vo väzení. On by bol v truhle a ja v cele. Tento skvelý zápas by sa tak nemohol uskutočniť,“ tradične provokoval Conor.

Ak by ste chceli vidieť zápas tisícročia naživo, pripravte sa na poriadnu investíciu. Najlacnejšie lístky boli v ponuke od 205 dolárov, ale vypredali sa rýchlosťou blesku. Tie najlepšie miesta ste si mohli zadovážiť za viac než dvetisíc dolárov. Bitku gigantov si však môžete vychutnať aj z pohodlia domova. Navyše budete mať poruke všetky komplexné štatistiky. A to vďaka mobilnej aplikácii od Fortuny. Prostredníctvom nej môžete reagovať na aktuálny vývoj duelu a stávkovať aj priamo počas rozbehnutého zápasu.

Klietke vládne moslim z Dagestanu

Khabib Nurmagomedov (30) je prvým moslimom, ktorý získal titul v UFC. Jeho drvivá bilancia pritom naháňa strach – 26 zápasov a 26 výhier. Okrem toho je aj majstrom bojového umenia sambo. Vďaka svojej skromnej povahe si rodák z dagestanskej Machačkaly rýchlo získal sympatie verejnosti. Navyše na tlačovke príkladne odolával ďalším štipľavým poznámkam súpera. „Myslím, že neprežiješ prvé kolo. Som pripravený na vojnu. Už som veteránom tohto športu, zažil som všetko,“ vyhrážal sa mu McGregor.

Nurmagomedov vs Mc Gregor 2018 fb post PR clanok 01

Stavte si na svojho favorita

Máte už svojho favorita? Alebo dokonca tušíte, v ktorom kole sa zápas skončí? Využite to a zápas môže byť pre vás oveľa napínavejším zážitkom. Stávka vo Fortune sa dnes oplatí každému, a osobitne novým tipujúcim. Ak sa zaregistrujete a vložíte si na konto 10 eur, Fortuna vám dá ďalších 30 eur navyše. Nezabudnite, že noví tipujúci si môžu dokonca staviť až za 30 eur úplne bez rizika – ak by vám stávka náhodou nevyšla, dostanete celý vklad naspäť. Či už si teda stavíte na výhru ruského favorita, alebo írske prekvapenie, môžete byť úplne pokojní.

Stav si s Fortunou bez rizika

chyba