Obytný rekreačný rezort v Demänovej. Ponúka byty a rekreačné domy na predaj

Na Liptove vyrastá nový rodinný rekreačný rezort Demänová Village. Budúcim majiteľom ponúka bezpečnú, výhodnú a návratnú investíciu do nehnuteľností.

25.06.2018 08:00
Apartman E4 01

Investícia v lukratívnej lokalite

Demänová Village je výnimočný projekt, ktorý vzniká v mestskej časti Liptovského Mikuláša Demänová pri hlavnom ťahu do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Najväčší dopyt v turizme tu býva v hlavných sezónach, teda v letných a zimných mesiacoch. Najmä z dôvodu lyžiarskych stredísk, teplých termálnych prameňov v aquaparkoch, či vďaka možnosti turistiky po najväčšom prírodnom ihrisku na Slovensku.

Návštevnosť na Liptove rastie

V silných letných mesiacoch, teda jún až august 2017 tento región dosiahol podľa štatistík takmer 600.000 preno­covaní. Je dôležité podotknúť, že čísla rástli aj v mimosezónnych mesiacoch, pretože Liptov patrí medzi top regióny na Slovensku. Turizmus tu prekvitá a je jednou z najvyhľadáva­nejších lokalít nielen na Slovensku, ale najmä u susedov z Čiech, Poľska či Maďarska. Počas minulého roka sa na Liptove ubytovalo 577.357 hostí, čo predstavuje medziročný nárast 6,6 percenta. „Domáci klienti tvorili 63 percent zo všetkých návštevníkov, ale zahraniční klienti v regióne medziročne rástli rýchlejšie ako domáci. Trend rastu zahraničných návštevníkov bol až 9,28 percenta, čo je vyšší medziročný nárast ako celoslovenský trend rastu návštevníkov spoza slovenských hraníc,“ priblížila Katarína Šarafínová, manažérka pre komunikáciu Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Liptov pre tasr.sk.

Výhodná, bezpečná a návratná investícia

Vďaka obrovským investíciám do turizmu zažíva Demänová výrazný a dlhodobý rast cien nehnuteľností. Budúci majitelia Demänová Village si tak kúpou bytov či rekreačných domov, ktoré ponúka, zaistia výhodnú, ale predovšetkým bezpečnú investíciu. Výhodnou hlavne z dôvodu, že majiteľ si môže zadarmo užívať dovolenku vo svojej nehnuteľnosti bez nutnosti akýchkoľvek úprav či starostlivosti o svoju nehnuteľnosť. Všetky nehnuteľnosti sa nachádzajú v uzatvorenom a stráženom areáli. Kúpa nehnuteľností je už dlhé roky považovaná za jednu z najbezpečnejších investícií. Keďže sa nachádza v lukratívnej lokalite s regulovaným stupňom výstavby, ide o bezpečnejšiu a návratnú investíciu. Pomer rizika a výnosnosti realitnej investície patrí k najbezpečnejším investíciám na trhu. V prípade, že sa majitelia rozhodnú zveriť svoju nehnuteľnosť do hotelového vyťažovacieho programu, získajú 30-dňový pobyt a zaujímavý výnos vo výške od 5–10% ročne z investície. A okrem toho im rastie cena nehnuteľnosti.

Bezstarostná investícia

„Rekreačné domy a byty v našom rezorte ponúkame v cene zariadené na kľúč, s komplexnou úpravou komunikácií, parkovísk, športovísk a zelene. Zároveň zabezpečujeme profesionálnu starostlivosť – údržbu a správu objektov, preto budúci majitelia u nás okrem bezpečnej, výhodnej a návratnej, získajú hlavne bezstarostnú investíciu. Ide tak o výnimočnú službu, ktorú ponúkame. Medzi našich klientov patria predovšetkým Slováci, ale máme aj klientov z Holandska či z Českej republiky“, upresnila Zuzana Buranovská, koordinátorka predaja Demänová Village. Budúci majitelia, ktorí zveria svoje nehnuteľnosti do rúk vyťažovacej spoločnosti, sa preto nebudú musieť vôbec angažovať pri ponúkaní svojej nehnuteľnosti do prenájmu turistom, pretože o všetko sa postará vyťažovacia spoločnosť.

Demanova village realizacie apartmany 10

Unikátny rezort škandinávskeho typu

Celý komplex rekreačných objektov je navrhnutý ako rezort s kombináciou apartmánových bytov a rekreačných domov a tiež viladomov. Z technického hľadiska patria k ekologickým, úsporným a projektovo k unikátnym stavbám. Všetky sú určené na celoročné bývanie, plne zariadené v škandinávskom štýle. Cieľovou skupinou sú tí záujemcovia o kúpu, ktorí chcú bezpečne investovať v lukratívnej lokalite a zároveň majú záujem využívať ubytovanie na Liptove na relax a oddych zadarmo.

www.demanovavillage.sk

chyba