8 obávaných viet: Takto nám ženy dokážu „spríjemniť“ majstrovstvá

Futbalový šampionát je v plnom prúde a spolu s ním prichádzajú aj prvé partnerské nezhody. Manželky či frajerky sa sťažujú na nedostatok pozornosti a emócie sa stupňujú nielen na štadiónoch, ale aj v domácnostiach.

20.06.2018 08:00
01 hlavna

Aj keď sa Slovensko do Ruska nedostalo, muži majú stále mnoho dôvodov, aby majstrovstvá sveta sledovali. Žiaľ, ženy nemajú pre ne vždy pochopenie. Tu je zopár výrokov, na ktoré by sa mal každý zadaný chlap počas najbližších dní pripraviť.

„Daj sem ten ovládač!“

Celý deň čakáme na večerný zápas, aby nám desať minút pred výkopom bolo oznámené, že sa ovládač zabavuje. Ide predsa nejaký „úžasný“ seriál, alebo romantický film. Máte dve možnosti – podvoliť sa, alebo ovládač nepustiť z rúk, postaviť ženy do ofsajdu a najbližších pár hodín (v horšom prípade dní) čeliť tichej domácnosti.

Náš tip: Dajte svojej polovičke šancu dokázať, že je hráč do partie. Pripravte jej tabuľku, v ktorej má odtipovať pár zápasov či červených kariet. Uvidíte, že bude k futbalu tolerantnejšia. Navyše, ako stávkarsky nováčik sa nemusí báť, lebo Fortuna jej prvú stávku až do 50 eur pri prehre vráti späť.

„Prestaň už konečne piť to pivo!“

Dobre vychladené, orosené, napenené… Pri sledovaní futbalu nesmie v žiadnom prípade chýbať pivo. To však niektorým ženám vysvetlíte veľmi ťažko. S hromadiacimi sa fľaškami zväčša stúpa aj množstvo rôznych uštipačných či neprajných poznámok.

Náš tip: Pripravte si kvalitnú výhovorku – napríklad o nutnosti dodržiavať pitný režim, nedostatku vitamínov skupiny B alebo o obličkových kameňoch. Zdravie je predsa to najdôležitejšie!

„Zober ma niekde!“

Už by si ma mohol konečne niekde zobrať! Na večeru, na prechádzku, do kina – skrátka von! „Chcem byť s tebou, miláčik,“ to sú slová, ktoré nechce žiadny muž počas turnaja počuť. Čo však robiť, keď predsa len zaznejú?

Náš tip: Čo tak navrhnúť jej finále majstrovstiev v Rusku? Stačí sa zapojiť do súťaže s Fortunou a mať trochu šťastia. Vyhliadka na tento zážitok ju možno presvedčí, aby vám dopriala čas pri zápasoch.

„Koľká je to tretina?“

Čo na tom futbale vidíš, ktorí sú naši, je to strašná nuda, tí červení majú krajšie dresy a tak ďalej a tak ďalej… To je len zlomok pripomienok a hlášok, ktorými dokážu ženy oživiť sledovanie zápasu. Práve počas šampionátu je riziko hádky v domácnosti oveľa vyššie ako po zvyšok roka.

Náš tip: Najjednoduchší spôsob, ako takéto komentátorstvo prežiť, je neutrálne pritakávanie, prípadne štuple do uší.

„Venuj sa mi!“

Každý chlap to dobre pozná. Už od rána sa tešíme na zápas Brazílie, Nemecka či Španielska alebo stávkovanie počas šťastnej hodinky, keď vtom príde stará známa výčitka v štýle „a kedy si nájdeš čas aj na mňa?“. Odpoveď znie v tomto prípade úplne jasne – až po zápase.

Náš tip: Nájdite jej nejakú zábavu. Chcela sa zlepšiť vo francúzštine? Darujte jej intenzívny kurz! Vždy si chcela prečítať Harryho Pottera? Kúpte jej všetkých sedem zväzkov.

„Dnes príde návšteva…“

Ak vám polhodinu pred zápasom zaklope na dvere partia kamarátov v dresoch a s občerstvením, považujete to za dar z nebies. Čo však robiť, keď sa vo dverách objaví svokra? V tomto prípade je šanca na úsmev zrejme rovnaká ako stávka na to, že majstrom sveta bude Panama či Saudská Arábia.

Náš tip: Zúfalé situácie si žiadajú zúfalé riešenia. Náhla bolesť hlavy a pokašliavanie vás jednoducho „donútia“ stiahnuť sa z obývačky do spálne. Futbal na laptope síce nie je ako na veľkej plazme, ale lepšie ako nič…

02

„S kým si to stále vypisuješ?“

Máš milenku? Podvádzaš ma? Komu stále píšeš? Ťažko jej budete vysvetľovať, že sa venujete skvelej mobilnej aplikácii od Fortuny, s ktorou máte k dispozícii všetky štatistiky a prehľadné informácie o každom zápase.

Náš tip: Povedzte jej o aplikácii a pochváľte sa svojimi výhrami. Sľúbte jej darček, ak budete vyhrávať aj naďalej. Ešte vám donesie nabíjačku, aby ste nemuseli prerušovať svoje sústredenie.

„Poď mi pomôcť!“

Ak ste svojej polovičke sľubovali pomoc s nákupom, upratovaním či opravou pokazeného mixéra, vedzte, že zákon schválnosti sa nedá oklamať. Výzva na váš akútny zásah príde práve v tej najnevhodnejšej chvíli…

Náš tip: Trochu aktivity navyše sa v tomto prípade oplatí. Ponúknite sa hodinku-dve pred zápasom, aby ste všetko stihli do úvodného hvizdu – a ešte budete aj za dobrého.

Zabavte sa počas majstrovstiev a vyhrajte!

Kurz na to, že sa počas šampionátu ani raz nepohádate s partnerkou, by si netrúfol odhadnúť žiadny bookmaker. Vy si však aspoň skúste staviť na výhru svojho favorita, množstvo žltých kariet v zápase či strelca prvého gólu. Máme pre vás niekoľko tipov, ako na to:

  • Pri prvej stávke každý ocení stávku bez rizika, ktorú ponúka Fortuna. Ak bude pre vás neúspešná, dostanete svoj vklad až do výšky 50 eur naspäť.
  • Pri stávkovaní nezabudnite využívať všetky dostupné pomôcky. Určite využijete podrobné analýzy a štatistiky, ktoré sú k dispozícii aj v rámci mobilnej aplikácie.
  • Určite sa tiež oplatí využiť „happy hour“, alebo inak šťastnú hodinku. Od 12.00 do 13.00 h vám Fortuna ponúkne najvyššie kurzy na stávkovom trhu.
  • Ak chcete zažiť majstrovstvá sveta naživo a nemáte niekoľko tisíc eur, stavte si počas piatich dní tiket za minimálne 5 eur. Tak sa dostanete do súťaže a môžete zažiť finále naživo!

Vychutnajte si majstrovstvá, stavte si s Fortunou!

chyba