Párty stany – univerzálne stany nielen na párty!

Jednoduchý, mimoriadne funkčný a ľahko poskladateľný prístrešok na voľný čas alebo podnikanie. Čo si pod touto charakteristikou predstavíte? Nech je to čokoľvek, práve párty stany prinášajú všetky spomenuté vlastnosti a mnoho iného!

08.06.2018 08:00
placla

Leto je za rohom, čo znamená len jedno – prichádzajú všetky tie nové zážitky, skúsenosti a čo je hlavné, kopa zábavy. Na lete je krásne to, že väčšinu času môžeme tráviť vonku. Nielen svoj voľný čas, ale dokonca aj čas pracovný. Ideálne, pokiaľ ste podnikavý typ a váš biznis môžete presunúť vonku. Veď komu sa len chce tráviť nádherné slnečné letné dni niekde v kancelárii? Aj keď väčšina takýchto kancelárií a vnútorných prevádzok má klimatizácie, takže horúco vám nebude, byť vonku je proste byť vonku. Nečudo, že mnohí ľudia využívajú nádherné letné počasie na biznis v podobe predaja nejakej zmrzliny, prípadne jedla alebo nápojov, najmä na rôznych akciách a festivaloch, ktorých je v lete neúrekom. Keď sa rozhodnete pre takýto vonkajší biznis, pravdepodobne potrebujete nejaký prístrešok. Sedieť pri jednoduchom stole a slnečníku sa dnes nenosí, potrebujete nejaký spoľahlivý prístrešok, ktorý spoľahlivo váš biznis ochráni. Prečo sú práve párty stany tak dobrým riešením?

Kvalitný párty stan na každú príležitosť

Áno, spomínali sme tu zatiaľ len podnikanie, ale párty stan je ideálnym prístreškom aj na všetky ostatné príležitosti. Napríklad rybárčenie, záhradné párty alebo grilovačky, rôzne rodinné oslavy, jednoducho všetko, čo sa koná vonku a vyžaduje nejaký prístrešok. O možnosť využívať párty stany na prakticky všetky účely sa stará najmä široký výber párty stanov. Ten sa postará o to, že dokážete nájsť presne taký párty stan, ktorý bude z hľadiska veľkosti, konštrukcie, vlastností, ale aj farby, vhodný presne na vaše použitie. Nie je párty stan ako párty stan, pozrime sa na to, kde takýto široký výber osvedčených a kvalitných párty stanov zoženiete.

Prečo sa oplatí certifikovaný párty stan?

Nájsť dnes značku, ktorá vám stan predá, nie je žiadny problém, o niečo náročnejšie môže byť nájsť firmu, ktorá ponúka skutočne spoľahlivé a osvedčené stany, ktoré vás nesklamú. Napríklad Brimo. Kvalitné párty stany Brimo majú niekoľko výhod, ktoré vám výrazne uľahčia život. Ako prvý je to inovatívny systém automatického zaistenia stanu, vďaka čomu tieto stany veľmi rýchlo poskladá skutočne každý. Samotná konštrukcia párty stanu je veľmi pevná a odolná, zároveň ale jednoduchá a skladná. Poteší prášková farba, ktorá sa postará o odolnosť voči vonkajším vplyvom, najmä UV žiareniu a korózií, ale aj nárazom. Rovnako odolná je aj polyesterová plachta, ktorá je, ako by ste pravdepodobne od takto kvalitného stanu očakávali, stopercentne vodotesná. K dispozícii je pestrá ponuka párty stanov rôznych rozmerov a farebných kombinácií, máte teda z čoho vyberať. Tak nečakajte a nájdite si ten pravý párty stan aj vy!

chyba