Každá firma by mala mať po ruke Roll Up. Cena nie je vysoká a banner zaistí rýchlu prezentáciu

Investície do marketingu a reklamy si vždy poriadne premyslite, predovšetkým pokiaľ s podnikaním ešte len začínate. Pri prerozdeľovaní rozpočtu nezabúdajte ani na skladacie outdoorové systémy Roll Upy, ktoré môžu vašu značku rýchlo vizuálne odprezentovať v prípade, že vás na poslednú chvíľu pozvú na nejakú prezentačnú akciu.

01.06.2018 10:20
roll up
Zdroj: Plotbase.sk

Buďte vždy pripravení

Roll Up je snáď najjednoduchším typom rozkladacích reklamných bannerov. Ide o vyťahovacie plagáty, ktoré jednoducho vysuniete z podstavca a pripevníte pomocou napínacej tyče. Roll Up je vysoký, vďaka tomu je vidieť už z diaľky. Slúži tak ako efektný doplnok k veľtržnému stánku alebo ako banner pre ochutnávkové a iné prezentačné akcie. Jeho nespornou výhodou je aj skladnosť. Celé riešenie zložíte do podlhovastej tašky a pohodlne ho preveziete v osobnom aute.

Pozor na kvalitu stojane!

Ak ste sa rozhodli pre Roll Up, cena je priaznivá. Tie najlacnejšie stoja menej ako 50 eur, pritom ho využijete viac ako raz. Výberu správnej konštrukcie Roll Upu ale venujte zvýšenú pozornosť.

Cena sa odvíja od kvality stojana a plachty s potlačou. Najlacnejšia konštrukcia je síce ľahká, ale je určená len na krátkodobé použitie. Ak teda viete, že budete banner používať často alebo v sťažených podmienkach, napríklad v exteriéri, radšej zvoľte Roll Up s pevnejším a stabilnejším stojanom. Cena je síce vyššia, ale výkyvy počasia vás hneď tak neprekvapia.

Grafika musí byť profesionálna!

Ak chcete svoje peniaze naozaj dobre investovať, radšej tiež vložte čas a peniaze do návrhu samotného návrhu potlače banneru. Ten by mal byť jednoduchý, kvalitný, s minimom informácií a obrázkov.

Logo alebo názov produktu by vždy malo byť v hornej, viditeľnej, časti plagátu. Ďalej by mal Roll Up obsahovať napríklad najdôležitejšie kontaktné informácie. V posledných rokoch už úplne stačí webová adresa. Záplava farieb, informácií a obrázkov spôsobuje chaos, ktorý potenciálneho klienta z veľkej diaľky ani zblízka neupúta. Všetky podrobnejšie informácie môžete odovzdávať ústne alebo prostredníctvom letáčikov a brožúrok.

Pop Up stena ako výstavný stánok

Roll Up vám nestačí? Ak potrebujete komplexnejšie riešenie, ale nemáte financie, napríklad na vyrobenie veľtržného stánku na mieru, môžete si zaobstarať Pop Up prezentačnú stenu alebo propagačný stolík.

Rovnako ako Roll Up aj tieto riešenia jednoducho zložíte do jednej tašky respektíve kufra. Síce ide už o väčšie a drahšie riešenie, ale určite ho využijete viackrát. Pravidlá pre grafiku sú rovnaké ako v prípade Roll Upu – v jednoduchosti je sila.

chyba