Ronaldo fandí konkurenčnej Argentíne v novej kampani Snickers

Bývalý brazílsky futbalový útočník Ronaldo a preslávená čokoládová tyčinka Snickers tento rok spojili sily, aby oslovili priaznivcov futbalu. Pozornosť na novú kampaň strhol Brazílčan Ronaldo, keď si ako fanúšik na tribúne počas priateľského zápasu obliekol dres svojho najväčšieho rivala Argentíny. „Omyl“ neskôr vysvetlil tým, že keď má hlad, je zmätený, čím potvrdil slogan značky Snickers „Keď máš hlad, nie si to ty“. Všetci jeho fanúšikovia a priaznivci futbalu sa od 23.4. môžu zapojiť do vedomostného futbalového kvízu, ukázať svoje znalosti a vyhrať celý rad cien, na vrchole ktorých je stretnutie so slávnym brazílskym futbalistom.

07.06.2018 08:00
Snickers Ronaldo 2018 04

Súťaž bude prebiehať do 17.6. a zapojiť sa môžu všetci, ktorí si zakúpia tyčinku Snickers alebo 4pack zo špeciálne označenej limitovanej edície, na ktorej časti nájdete miesto loga Snickers heslá s futbalovou tematikou. Prostredníctvom zadania údajov na www.snickers.sk/sutaz si záujemca vytvorí vlastný profil, cez ktorý môže do hry registrovať unikátne kódy ukryté pod obalmi súťažných tyčiniek.

Na základe vloženia unikátneho kódu účastníci vždy prejdú kvízom týkajúceho sa futbalu a Ronalda. Hlavným výhercom sa stane ten, kto sa kvalifikuje, teda zodpovie aspoň 6 z 9 otázok správne, dokáže presvedčiť porotu formou krátkeho motivačného textu o tom, prečo by sa mal so slávnou brazílskou hviezdou stretnúť práve on, a predloží súťažný obal. Okrem stretnutia s Ronaldom v Brazílii pre výhercu a jeho dvojčlenný sprievod, môžu všetci kvalifikovaní získať každý týždeň zaujímavé vecné ceny.

Ronaldo, prezývaný „o Fenômeno“ (Fenomén), zahájil novú kampaň značky Snickers už na konci marca na svojich sociálnych sieťach. Svojim fanúšikom sa ospravedlnil za to, že na futbalovom stretnutí fandil najväčšiemu protivníkovi svojho domáceho brazílskeho tímu, Argentíne. Následne oznámil svoju spoluprácu so značkou Snickers a s komentárom, že „keď má hlad, je zmätený“.

SNCL 50g FW RONALDO OFFSIDE CZSK V1 L

Snickers

Čokoládovo-karamelovú tyčinku Snickers vyrába spoločnosť Mars, ktorá je jednou z najväčších rodinných spoločností na svete. Tyčinka Snickers sa vyrába od roku 1930. Obsahuje arašidy, karamel, nugát a čokoládu. Táto kombinácia si získala veľa priaznivcov, čo z nej robí jednu z najobľúbenejších čokoládových tyčiniek na celom svet..

Ronaldo

Brazílsky futbalový útočník, prezývaný Fenomén, ktorý sa vďaka svojmu futbalovému umeniu dostal už v 18 rokoch do európskej ligy. Vďaka svojej neuveriteľnej rýchlosti, výbornému streleckému inštinktu a obratnosti na ihrisku je všeobecne považovaný za jedného z najlepších hráčov v modernej histórii futbalu. Už vo svojich 18 rokoch reprezentoval Brazíliu na Majstrovstvách sveta vo futbale v roku 1994,ktorých víťazom sa stal práve jeho tím. V čase svojej aktívnej kariéry si zahral vo farbách niekoľkých najlepších európskych tímov, napr. FC Barcelona, Inter Miláno či Real Madrid.

Z rovnakého priezviska dvoch legendárnych futbalistov nie ste vo svojej koži? Skutočný futbalový fanúšik pozná niekoľko hlavých rozdielov medzi týmito dvomi útočníkmi. Ronaldo (vlastným menom Luis Nazário De Lima) pochádza z Brazílie, Cristiano Ronaldo je Portugalčan. Ronaldo svoju profesionálnu kariéru, ktorú začal už v 14 rokoch, ukončil v roku 2011 kvôlii pretrvávajúcim zraneniam kĺbov. Cristiano Ronaldo je naopak stále aktívnym hráčom. Ronaldo vynikal predovšetkým svojou neuveriteľnou rýchlosťou a perfektným vedením lopty. Na celom svete je považovaný za jednoho z najlepších futbalistov, futbalový fenomén.

chyba