Slovenský puk vo vesmíre!

Tohtoročné Majstrovstvá sveta v hokeji odštartujeme trošku netradične - pohľadom na svet z vesmíru. A to všetko „očami“ slovenského puku.

02.05.2018 08:00
Pravda Hl Obrazok Golonka 2018 825x464 01

Pre netradičný spôsob, ako zahájiť tohtoročné Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, sa rozhodla stávková spoločnosť Fortuna. Tohto roku toto svetové podujatie, i keď iba na diaľku, odštartoval slovenský puk, ktorý „vystrelila“ naša hokejová legenda Jozef Golonka priamo ku hviezdam.

Podpísaný puk dosiahol s pomocou meteorologického balóna hranicu blízkeho vesmíru a následne sa vrátil na Zem spolu so zaujímavými zábermi. Na komunikáciu projektu sa spoločnosť rozhodla osloviť bývalého hokejového reprezentanta Jozefa Golonku, ktorý stelesňuje úspešnú éru československého hokeja a o ktorom je známe, že k hokeju má blízko aj dávno po skončení aktívnej kariéry.

Pravda Obrazok Puk Hviezdy 2018 825x464 01

Vyslaním puku do vesmíru však projekt nekončí. Fortuna chce do diania zapojiť aj svojich fanúšikov na Facebooku. Každý z nich si môže ešte do 6. mája tipnúť, ako vysoko puk skutočne doletel. Pre najlepšie tipujúcich hráčov sú pripravené hodnotné ceny a na najlepšieho čaká aj jedno veľké prekvapenie.

„Cieľom tejto aktivity bola od začiatku snaha využiť na odkomunikovanie štartu majstrovstiev sveta nové a netradičné spôsoby. Zároveň sme nechceli zabudnúť ani na našich klientov a fanúšikov, ktorí sú v centre nášho záujmu. Preto sme sa rozhodli projekt vhodne prepojiť aj s tipovaním a zábavou, keďže to sú oblasti, ktoré chceme našim klientom primárne prinášať.“, hovorí Ľudovít Vyskoč, generálny riaditeľ spoločnosti Fortuna.

Video z letu puku si môžete pozrieť priamo tu:

Všetky informácie o súťaži nájdete na stránke www.ifortuna.sk.

chyba