PEVŠ prichádza s novinkami, ktoré prepájajú vzdelanie a prax

Päť fakúlt, viac ako 40 študijných programov a 15 000 absolventov. Paneurópska vysoká škola (PEVŠ) ponúka od roku 2004 kvalitné moderné vzdelanie s dôrazom na prax. Zabezpečujú ho špičkoví pedagógovia aj partnerstvá s významnými spoločnosťami a organizáciami. Cieľom školy je posúvať sa vpred a nasledovať svetové trendy vo vzdelávaní.

19.03.2018 08:00
vs

V decembrovom prieskume medzi absolventmi PEVŠ sa až 91,2% bývalých študentov vyjadrilo, že by si rovnakú vysokú školu vybralo znova. Medzi najčastejšie dôvody patrí práve adekvátna príprava na vykonávanie budúceho povolania. Zamestnávatelia totiž často vyhľadávajú absolventov, ktorí majú skúsenosti v konkrétnom odbore. Zabezpečiť túto požiadavku je jedným z našich cieľov na PEVŠ.

Cestovný ruch v rámci štúdia ekonómie a manažmentu

Pre záujemcov o prácu v cestovnom ruchu, prichádza Fakulta ekonómie a podnikania PEVŠ s novinkou. Uchádzači o štúdium akreditovaného bakalárskeho študijného programu Ekonomika a manažment podnikania môžu v rámci štúdia súčasne absolvovať aj profesijné BBA štúdium v odbore cestovný ruch. Podmienkou je absolvovanie dvadsiatich povinných a povinne voliteľných predmetov bakalárskeho študijného programu a štyroch voliteľných predmetov so zameraním na cestovný ruch. Vyučovať ich budú profesionáli zo zahraničia, ktorých výučba sa zameriava na riešenie problémov praxe s témami ako leadership, inovácie, či marketing v tejto špecifickej oblasti.

Študovať právo či ekonómiu sa dá aj z domu

Práca počas štúdia je časovo náročná, a preto sa na PEVŠ snažíme uľahčiť pracujúcim študentom situáciu a zároveň nepoľaviť v ich kvalitnej príprave. Aj z toho dôvodu sme otvorili akreditovaný online modul vzdelávania, ktorý je aktuálnym svetovým trendom. Na Fakulte práva PEVŠ a Fakulte ekonómie a podnikania PEVŠ je vďaka nemu možné študovať kdekoľvek a kedykoľvek. Pre záujemcov o externé štúdium na oboch fakultách, PEVŠ ponúka možnosť sledovania prednášok online. V prípade záujmu, študenti absolvujú vybrané prednášky z domu, práce, či zahraničia a do školy prídu iba na skúšky. K dispozícii im sú všetky potrebné dokumenty, prístupy do vedeckých databáz či komplexná online knižnica.

Exkluzívne uplatnenie v diplomacii na dosah

Priamy kontakt s prácou v medzinárodných inštitúciách a diplomacii, ale aj prednášky od svetovo uznávaných odborníkov. To všetko prináša študijný program Medzinárodné vzťahy a diplomacia na Fakulte práva PEVŠ. Ide o jediný program na Slovensku, ktorý je jednak zameraný na kombináciu oblasti medzinárodných vzťahov a diplomacie v slovenskom i anglickom jazyku, a ktorý ďalej kladie dôraz aj na predmety z oblasti medzinárodného a európskeho práva. V rámci štúdia na fakulte prednášal bývalý rakúsky prezident Heinz Fischer či podpredseda európskej komiesie Maroš Šefčovič. Významné mená sa objavia aj medzi pedagógmi.

„Môžme spomenúť napr. prof. Jílka, ktorý je členom Poradného výboru o ochrane národnostných menšín Rady Európy a člen Európskej komisie proti rasizmu a intolerancii, prof. Šturmu. – člena Komisie OSN pre medzinárodné právo alebo napr. prof. Klimka – bývalého veľvyslanca Slovenskej republiky v Rakúsku. Na programe v rovine teoretickej výučby aj praktických skúseností participuje napr. aj rektor Paneurópskej vysokej školy a predseda Správnej rady Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku – Dr.h.c. prof. Ing. Juraj Stern, PhD., ako aj mnohí odborníci z praxe,“ vysvetľuje dekan Fakulty práva PEVŠ, doc. JUDr. PhDr. Peter Potásch, PhD.

Vyniknite na trhu práce s LL.M a MBA

Získať praktické zručnosti pomáha aj profesijné vzdelávanie. Právnické LL.M a manažérske MBA štúdium realizované lektormi zo sveta biznisu a práva v slovenskom a českom jazyku na PEVŠ ponúkame za exkluzívnu cenu. Náš program vychádza z najlepšej anglosaskej tradície, ktorú sme doplnili o inovatívne služby, aby našim študentom poskytoval maximálnu hodnotu. Programy sú určené individuálnym záujemcom z oblasti biznisu, práva a verejného sektoru, ktorí chcú získať či prehĺbiť si povedomie a rozvinúť svoje znalosti a zručnosti v oblasti práva a manažmentu v kontexte podnikania. Popri štúdiu v otvorených skupinách a pre individuálnych záujemcov ponúkame aj štúdium vytvorené na mieru pre uzatvorené firemné skupiny. Dôležitou súčasťou štúdia je networking a získavanie nových pracovných kontaktov.

chyba