Vybavujete domácnosť? Zlacnene.sk Vám ušetrí aj tisíce eur!

Portál Zlacnene.sk je určený pre tých z Vás, ktorí radi nakupujú za zvýhodnených podmienok a ktorí zároveň nechcú opakovane prechádzať letáky doručené do poštovej schránky. Počet akčných ponúk na Zlacnene.sk činí spravidla niekoľko desiatok tisíc. Ušetriť možno teda prakticky na všetkom vybavení. Od postelí a skríň, cez televízory či mikrovlnné rúry, až po kolíky na bielizeň a toaletný papier.

30.01.2018 08:00
seo

So Strážcom zliav Vám neunikne žiadna akciová ponuka

A pretože v hre je úspora v rádoch tisícov eur, Zlacnene.sk pre Vás zľavy rozdelil do jednotlivých kategórií, tj. nemusíte opakovane prechádzať letáky jednotlivých predajcov. Zároveň máte možnosť využiť aplikáciu Strážca zliav, ktorá za Vás pravidelne prechádza aktuálne zvýhodnené ponuky a včas vás informuje o tom, že niektorý z obchodníkov zrovna ponúka v akcii tovar z Vášho nákupného zoznamu.

Na výber pritom máte:

• stráženie zliav v jednotlivých kategóriách, napr. nábytok, elektronika, drogéria

• stráženie zliav konkrétnych produktov napr. kuchynský robot Bosch, rýchlovarná kanvica Orava

• stráženie vyššie uvedených zliav spĺňajúcich Vaše požiadavky na výšku zľavy či výšku akčnej ceny

Akonáhle Strážca zliav nájde ponuku podľa Vášho zadania, odošle Vám e-mail uvedený v registrácii. Táto aplikácia kontroluje akčné ponuky pravidelne, tj. budete mať dostatok času na to vyraziť k danému predajcovi a tovar si kúpiť.

Ukážka zliav z kategórie „dom a záhrada“

seo ponuka

Zároveň je so Zlacnene.sk pre Vás jednoduchšie porovnať výhodnosť jednotlivých akčných ponúk a vybrať si tak tovar, ktorého nákup je naozaj výhodný.

Kadiaľ do najbližšej pobočky?

Súčasťou webu Zlacnene.sk je aj prehľad predajní jednotlivých predajcov. Rýchlo tak zistíte kde sa nachádza najbližšia pobočka predajcu, ktorý ponúka tovar z Vášho nákupného zoznamu. Okrem adresy je súčasťou profilu pobočky aj:

• otváracia doba

• telefónny kontakt

• GPS súradnice

• zobrazenie pobočky na mape

Začnite šetriť na nákupoch ešte dnes

Práve teraz na Vás na Zlacnene.sk čakajú desiatky tisíc položiek za zvýhodnené ceny a veľmi pravdepodobne sú v nich aj produkty, ktoré plánujete v najbližších niekoľkých týždňoch kúpiť. Prejdite na prehľad zliav portálu Zlacnene.sk a začnite šetriť pri nakupovaní.

chyba