Získajte rakúsky univerzitný titul v projektovom manažmente – teraz je to možné aj z Bratislavy

Kto sníva o kariére projektového manažéra, manažéra zodpovedného za procesy alebo change manažéra (manažér riadenia zmien) našiel správny článok. Dnes Vám predstavíme spôsob, ako sa priblížiť svojmu snu.

18.01.2018 08:00
Bild

next level consulting je vedúcou firmou na Slovensku v oblasti projektového, procesného a change manažmentu (riadenie zmien v spoločnosti). Bola medzi prvými, ktorý na Slovensko priniesli ucelenú metodiku projektového riadenia a odvtedy ju neustále rozvíja. Firma je na trhu už viac ako 15 rokov a už pomohla viacerým organizáciám systematicky dosahovať ich ciele.

next level rozbieha v roku 2018 úplne nový koncept vzdelávania – na univerzitnej úrovni. Umožňuje to spolupráca s rakúskou Business univerzitou v Salzburgu SMBS. Tento univerzitný program Vám odovzdá potrebné know-how priamo od expertov a kvalitne Vás tak pripraví na prácu projektového/pro­cesného alebo change manažéra.

V programe sú obsiahnuté 3 hlavné moduly (basic, advance a expert level), ktoré je možné absolvovať v Bratislave. Program je ukončený skúškou a záverečnou prácou. Po úspešnom absolvovaní skúšky vo Viedni dostanete titul uPM od Salzburskej Univerzity. Termíny pre rok 2018 budú uverejnené na stránke v januári 2018.

Obsah univerzitného programu (v krátkosti):

  • Naplánovať, začať, riadiť a ukončiť projekty
  • Plánovať a zvládať riziká na projekte
  • Viesť projektový tím a riešiť konfliktné situácie
  • Implementovať multiprojektové riadenie a riadiť projektové portfólia

Ak máte záujem o viac informácii, môžete sa ozvať na e-mailovej adrese office-bratislava@nextlevelconsulting.com alebo si stiahnite prehľad tréningov v roku 2018.

nlacademy Logo c rgb
chyba