Najkrajšie darčeky pre milovníkov cyklistiky

Máte doma fanúšika Petra Sagana? Alebo dokonca cyklistu profesionála?

14.12.2017 08:00
obr cyklodresy livall 4 Foto:

Má v nohách našliapaných stovky kilometrov a bicykel je jeho druhá láska? Potom je to vášnivý cyklista, pre ktorého budete mať tie najlepšie darčeky pod stromček!

Praktické darčeky nikdy nesklamú. Ako nová cyklistická helma, tretry, alebo dizajnové cyklistické okuliare. Rovnako večné sú aj darčeky tzv. „klasiky“: funkčné termo ponožky, termo tričká, alebo cyklistické návleky. Ak však túžite darovať niečo výnimočné, máme pre vás zopár naozaj úžasných tipov na darčeky pre cyklistov:

Najnovšou cyklistickou vychytávkou týchto Vianoc je bezpochybne SMART prilba! SMART prilby sú dostupné už aj u nás a najvýhodnejšie ich kúpite na e-shope www.cyklodresy.sk

SMART prilby LIVALL ponúkajú okrem základnej funkcie (ochrana hlavy) aj niekoľko interaktívnych funkcií a majú zopár jedinečných vlastností. SMART prilba má integrované reproduktory, vďaka ktorým je možné prijímať hovory, počúvať hudbu a komunikovať s ostatnými cyklistami v skupine cez vysielačku. Vstavané LED diódy na zadnej strane poslúžia nie len na zlepšenie viditeľnosti inými účastníkmi cestnej premávky, ale aj ako smerové svetlá na ukázanie smeru, ktorým chce cyklista odbočiť. Ak sa stane nehoda, senzory umiestnené v prilbe to zaznamenajú a na displeji smartfónu sa spustí časový odpočet. V prípade, že je cyklista v bezvedomí a odpočítavanie nezruší, aplikácia odošle na vopred určený kontakt tiesňový SOS signál s presnou polohou cyklistu zistenou pomocou GPS. Všetky funkcie možno ovládať z malého diaľkového ovládača, ktorý sa umiestňuje na riadidlá.

Skvelým darčekom sú aj zimné cyklistické tretry. Napríklad zimné cyklistické tretry FLR Defender s vodeodolnou membránou sú navrhnuté tak, aby poskytli maximálnu možnú ochranu proti chladu aj vode. A sú vhodné ako pre pánov tak aj pre dámy.

Zimné cyklistické rukavice patria skôr do kategórie klasických vianočných darčekov. Zvolte radšej také rukavice, ktoré nielen garantujú vynikajúcu ochranu pred chladom a vlhkom, ale majú aj funkciu regulovania teploty. Nakoľko schopnosť jemnej manipulácie je v zimných rukaviciach obmedzená, vyberajte také rukavice, v ktorých sa dajú dobre ovládať riadidlá. Teda také, ktoré majú na dlaňovej časti rukavice silikónový dizajn, ktorý plní protišmykovú funkciu.

Ak aj naďalej hľadáte, poradíme vám. Eshop www.cyklodresy.sk pripravil tento rok zaujímavú vianočnú podstránku, na ktorej si jednoducho zvolíte kategóriu a stránka, ktorá sa načíta vám ponúkne množstvo zaujímavých cyklodarčekov. Kategórie sú prehľadne rozdelené na hobby a profi cyklistov, mužov a ženy, ale ponúka aj výber darčekov pre malých cyklistov. Dokonca tých najmenších – v ponuke nechýba bodkované detské body z kolekcie Tour de France.

Ak patríte medzi ľudí, ktorí ponechajú výber darčeka na samotnom obdarovanom, potom radšej siahnite po darčekovej poukážke. Takýmto darčekom nič neriskujete, nemusíte sa trápiť výberom darčeka ani jeho veľkosťou. A nakoniec si váš blízky môže za darčekovú poukážku „kúpiť“ čokoľvek z celej ponuky. Eshop cyklodresy.sk teraz ponúka darčekové poukážky v rôznych hodnotách z limitovanej vianočnej edície. Zaujímavosťou je, že za darčekovú poukážku zaplatíte o niečo menej než je jej skutočná hodnota.

Ak darček nesadne, je trošičku menší alebo väčší, nevadí. E-shop www.cyklodresy.sk poskytuje aj výmenu darčekov, takže nakupujete bez obmedzení a s možnosťou doručenia tovaru už na druhý deň. Tak vyberajte a svojim výberom potešte svojich blízkych cyklistických nadšencov.

chyba