Starostlivosť o zdravie zamestnancov je konkurenčnou výhodou

Ak ste sa po celý rok aktívne starali o svojich zamestnancov, máte teraz jedinečnú šancu. Prihláste sa do 8. ročníka súťaže Zdravá firma roka 2017 a získajte Ocenenie Zdravá firma roka.

21.11.2017 08:45
union

Zdravý životný štýl sa stal atraktívnym pre mnohé firmy. Platí, že zdravý pracovník je efektívny pracovník. Aj na rizikových miestach je preto správne zaistiť zamestnancom lepšiu odolnosť voči chorobám. Najčastejšie spoločnosti dbajú na zdravú a vyváženú stravu, šport, ergonómiu prostredia a prácu s komunitou. V prípade, že sa aj vy vo väčšej miere staráte o svojich zamestnancov, prihláste sa do súťaže Zdravá firma roka 2017. Ukážte sa, že patríte medzi tých najlepších a motivujte ostatných. Organizátor súťaže Union zdravotná poisťovňa sa o to snaží už ôsmy rok.

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte

Máte príležitosť súťažiť a dokázať, že vám na zdraví zamestnancov záleží. Do prebiehajúceho ročníka súťaže sa môžete prihlásiť do 31. decembra 2017 v troch kategóriách: výrobné firmy, nevýrobné firmy a malé firmy (do 50 zamestnancov). Stačí (aj postupne) vyplniť online formulár na stránke zdravsiesloven­sko.sk. Ocenená bude po novom aj firma, ktorá získa od svojich hlasujúcich zamestnancov najpozitívnejšie hodnotenie.

Milan Števkov ( Freundenberg IT), Elena...
union1 Milan Števkov ( Freundenberg IT), Elena Májeková (Union zdravotná poisťovňa, a.s.), Jana Bľandová (Obec Lenartov), Silvia Karásiková (Duslo, a.s.), Zuzana Popluhárová ( Orange Slovensko, a.s.), Daniel Paracka ( AON Risk Solutions Slovakia, s.r.o.), Iveta Ondrušová ( IKEA Industry Slovakia, s.r.o.), Juraj Kiripolský ( Volkswagen Slovakia, a.s.), Andrea Cobejová ( Siemens, s.r.o.), Ľubomíra Roxor ( AT&T Global network Services Slovakia, s.r.o), Nina Šošková ( Benefit Systems Slovakia), Nora Čechmánková (Union zdravotná poisťovňa, a.s.)

Prihláškou do súťaže môžete získať:

• Ocenenie Zdravá firma roka 2017
• Možnosť celý rok 2018 používať logo Zdravá firma roka na všetkých materiáloch
• Nadštandardný Deň zdravia od Union zdravotnej poisťovne (víťaz každej z troch hlavných kategórií)

Hlasovať za svoju firmu môžu aj zamestnanci

Novinkou súťaže je hlasovanie zamestnancov za svoju zdravú firmu roka. Účastník (každá fyzická osoba, ktorá je zamestnancom súťažiacej firmy), ktorý sa zapojí do hlasovania, môže získať darčekovú poukážku v hodnote 20, 30 alebo 50 eur na nákup v e-shope biocare.sk.

Predbehnite konkurenciu

„Skúsenosti ukazujú, že zdravotná kondícia zamestnanca výrazne vplýva na kvalitu práce. Alebo inak – pre firmu je kľúčové prispieť k dobrému zdraviu zamestnanca, do ktorého investovala nemalé financie. A keďže vekový priemer zamestnancov celkovým starnutím populácie rastie, majú firmy s premyslenou starostlivosťou o zdravie konkurenčnú výhodu na trhu práce,“ hovorí Pavol Chovan, riaditeľ úseku získavania klientov Union zdravotnej poisťovne.

union2
chyba