Porazí Slovan aj Jaroslavľ? Sledujte zápas naživo!

Slovan ukázal proti Dynamu Moskva, ako sa bojuje o body. S prvým z trojice ťažkých kalibrov na domácom ľade vyhral 4:2. Už dnes bude ďalším do parády finalista Západnej konferencie z minulej sezóny - Lokomotiv Jaroslavľ. Zopakujú Belasí výkon z pondelka?

25.10.2017 08:00
TVtipsport

Čerešnička na torte potom príde v piatok v podobe aktuálneho suveréna a úradujúceho majstra z Petrohradu! Užite si obe hviezdami nabité hokejové predstavenia v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Čo očakávajú tipéri v nadchádzajúcom stretnutí? Drvivá väčšina najväčšej tipérskej komunity je presvedčená o výhre hostí pri kurze 1,85! Stratég zahrady sa vyjadril nasledovne: „Jaroslavľ patrí k tímom, ktoré nemajú výkyvy, o čom svedčí aj výhra nad Kazaňou 6:2. To je dôvod, prečo tipujem Lokomotiv. Slovan väčšinou dobrý výkon z predchádzajúceho zápasu nedokáže potvrdiť,“ zanalyzoval víťazstvo hosťujúceho celku v hendikepe (kurz 2,43). Aký je váš názor?

Podeľte sa s najväčšou komunitou tipérov o svoje prognózy formou pridávania analýz k jednotlivým príležitostiam a buďte odmeňovaný. Rovnako sa môžete pochváliť alebo inšpirovať tiketmi v populárnej Tiket aréne.

Ešte nie ste súčasťou najväčšej komunity tipérov? Zaregistrujte sa a získajte skvelý vstupný bonus 999 EUR!

chyba