Topbyvanie.sk je online katalóg nábytku a bytových doplnkov

Nakupovať na internete je pre nás už samozrejmosť. Zvykli sme si kupovať elektroniku, oblečenie, dekorácie ale aj nábytok. Internetových obchodov je čoraz viac. A tak sa stretávame s veľkým problémom - trávime hodiny hľadaním a porovnávaním tovaru.

09.10.2017 08:00

Ak sa chceme oboznámiť s ponukou všetkých predajcov, ktorí ponúkajú to čo hľadáme, tak musíme prezrieť desiatky stránok, čo je časovo naozaj náročné. A preto vznikol komplexný online katalóg nábytku a bytových doplnkov topbyvanie.sk!

titulka-topbyvanie

Ako funguje tento online katalóg

Tvorcovia katalógu sa snažili vyriešiť problém potenciálneho zákazníka, ktorý trávil hodiny a hodiny hľadaním ideálneho produktu naprieč internetom. Zobrali preto ponuku overených internetových predajcov a spojili ju na jednom mieste, na stránke www.topbyvanie.sk. Človek si tam môže z pohodlia domova nájsť tovar presne podľa svojich predstáv. Produkty sú prehľadne zatriedené do kategórií , čo uľahčuje porovnávanie cien, materiálov, prevedenia či ceny dopravy. Produkty v každej kategórii možno filtrovať podľa rôznych parametrov, akými sú napríklad farba, rozmer či štýl. Veľkou výhodou tohto katalógu pre moderného človeka je aj to, že je ručne triedený a poskytuje oveľa viac žiadaných parametrov nábytku než na aké sme zvyknutí v internetových obchodoch. Prepracovaná funkcionalita katalógu zjednoduší a spríjemní výber tovaru a poteší každého náročného zákazníka. Pozrite si krátku video vizitku:

Nákup produktov z katalógu je bezpečný

Problém s nákupom na internete je veľmi častým javom. Neserióznych a neférových predajcov pribúda každým dňom a človek si preto musí dať pozor. Obchodníci, ktorí sú skrytí za rúškom internetu si dovolia voči zákazníkom oveľa viac. A tomuto sa snaží projekt TopByvanie.sk zabrániť.

Do svojho katalógu zaraďuje iba osvedčených predajcov, ktorí majú pozitívne recenzie od svojich zákazníkov – dodržiavajú dohodnuté pravidlá, vychádzajú v ústrety a dbajú na svoju dobrú povesť. Nie je totiž nič horšie než riešiť problémy s nevybavenou reklamáciou či výmenu poškodeného tovaru. Nočnou morou je i to, ak tovar mešká niekoľko týždňov, prípadne sa k zákazníkovi vôbec nedostane.

nahlad-topbyvanie

Výhoda aj pre internetové obchody

Ako sme už spomínali, obchodov na internete je stále viac. Presadiť sa nie je vôbec jednoduché. Klasická reklama je drahá, čoraz menej efektívna a človek je ňou doslova zaplavený. Menší predajca nábytku si navyše nemôže dovoliť financovať spoty v televízii či pokryť svoju záujmovú plochu bilboardmi. Bannerová reklama na internete rovnako častokrát nevedie k želaným výsledkom. Ba priam naopak. Často sa stáva, že internetový obchod nakúpi drahú reklamu, ktorá nezabezpečí predaj a neprinesie žiaden efekt .

A práve tu prichádza na scénu online katalóg, ktorý do internetového obchodu nasmeruje cieľovú skupinu ľudí, ktorí s veľkou pravdepodobnosťou aj nakúpia. Z údajov, ktoré nám zapojení partneri poskytli vieme, že sme viacerým internetovým obchodom zvýšili predaje rádovo až o niekoľko desiatok %.

Kto stojí za vznikom tohto projektu?

Tento projekt je dielom skupinky mladých ľudí, ktorí tvoria webové stránky s pridanou hodnotou, ktoré pomáhajú s nákupom v rôznych segmentoch. Určite poznáte recenzný web www.spotrebitelskytest.sk a módny katalóg www.topmoda.sk . Ak chcete tvorcom pomôcť s týmito ale aj ďalšími prospešnými projektmi, napíšte im, určite sa potešia. Úplne postačí, ak sa podelíte o svoje nápady, návrhy a postrehy. Konštruktívna kritika je na nezaplatenie.

chyba