Kaviarne VIVA CAFE získali ocenenie Best Buy Award

Bratislava, 2. októbra - Zastávka na čerpacích staniciach OMV sa teraz naozaj oplatí aj podľa nezávislej autority. Okrem mimoriadne kvalitného paliva na nich zákazníci nájdu i najlepšie občerstvenie. Švajčiarsky inštitút Icertias ocenil sieť kaviarní OMV Viva Cafe prestížnou medailou Best Buy Award za najvýhodnejší pomer ceny a kvality na trhu. Dokazuje to, že OMV plní svoj sľub „Staráme sa viac“.

03.10.2017 09:31
titulnafoto-sita-omv

„V OMV sa staráme o našich zákazníkov a o to, aby z čerpacích staníc odchádzali s čo najlepším zážitkom. Okrem výkonných palív OMV MaxxMotion k tomu patria aj prvotriedne služby. Neustále zveľaďujeme prostredie i sortiment v našich kaviarňach OMV VIVA CAFE, v ktorých vodiči i posádky nájdu vždy kvalitné občerstvenie. Teší nás, že nás za to odmenili ocenením Best Buy Award, a že vidia, že sa skutočne staráme viac,“ hovorí Gernot Gollner, Retail Manager OMV Slovensko.

Ocenenia Best Buy Award udeľuje švajčiarska spoločnosť Icertias na základe prieskumov trhu. Výsledný rebríček vychádza z hodnotenia samotných zákazníkov a právo hrdiť sa modrou medailou patrí len najlepším v jednotlivých segmentoch.

Zákazníci OMV vedia, že v kaviarňach VIVA Cafe nájdu vždy kvalitnú kávu. Jemnú chuť a arómu kávy VIVA garantuje už výber surovín, ktoré pochádzajú z FAIRTRADE plantáží v Brazílii, Strednej Amerike a Indii. Káva je pražená v slávnej talianskej pražiarni Gimoka a na namiešaní výslednej ideálnej zmesi sa podieľa tím baristov a špecialistov.

foto-sita-omv

Pre milovníkov tohto horúceho nápoja teraz OMV pripravilo aj novinku. Návštevníci VIVA CAFE si teraz môžu na čerpacích staniciach vychutnať svoju kávu v XL verzii s unikátnou a vyváženou arómou a nadýchanou penou.

OMV postavilo svoj obchodný úspech na silnom prozákazníckom prístupe, vyjadrenom v sľube „Staráme sa viac“. Prémiové palivá, skvelá káva i chutné občerstvenie a vysoká kvalita služieb sú dôvodmi, pre ktoré je sieť OMV VIVA tak obľúbená medzi motoristami.

chyba