Nie sú hrdinovia?

Nie sú to tí, ktorí sa vrhajú do plameňov. Robia však oveľa viac.

03.10.2017 08:00
IMG 4379 result  1 Foto:

Nevyskakujú z vrtuľníka na nepriateľskom území, kde niekto potrebuje pomoc. A neprídu ani vtedy, keď zavoláte “rýchlu”. Prídu tí, ktorí majú v rukách inovatívne špičkové zariadenie pre núdzovú a intenzívnu medicínu. Dlhodobé nasadenie zariadenia je v extrémnych situáciách a v najťažších podmienkach akými sú napríklad ľadovce, púšť, horské vrcholy alebo oceány.

Systémy monitorovania pacientov a zariadenia na kompresiu hrudníka sú vyvinuté tak, aby spĺňali najvyššie štandardy pri realizácii najpokročilejších poznatkov v lekárskej vede aj z hľadiska inovácie a ergonómie a tak zaručili spoľahlivú a dôveryhodnú pomoc v boji za zachovanie ľudských životov. Fáza vývoja je v ich rukách a v ich hlavách. Je to fáza, ktorú nie je vidno a z ktorej nikto nevyjde ako super-hrdina.

Foto: SLAVOMIR VENGLARCIK
IMG 1617 result 1

Fáza, kedy sa definuje, ako budú jednotlivé komponenty fungovať. Čo s čím súvisí, na čo všetko sa treba zamerať. Ako zabezpečiť, aby prevádzka bola intuitívna a bezpečná aj pri rozsiahlom monitorovaní, aby bolo možné urobiť diagnostiku aj v kritickej chvíli, aby bol prístroj v pohotovosti aj počas prepravy pacienta.

Je to fáza ľudí, ktorí tvoria software nepripúšťajúci chyby. A mám to šťastie s takými pracovať. Teraz ich je skoro 30 – developeri, testeri, architekt, analytik, kvalitári, dizajnéri a projektoví manažéri. Skúsení a aj tí, ktorí v tíme rastú. Majú voľnú ruku pri tvorbe i túžbu robiť veci najlepšie ako sa dá.

Stále majú priestor aj pre nových kolegov. Pridať sa môžu C++ developeri – skúsení, tí, ktorí poznajú Qt i takí, ktorí skúsenosti a znalosti chcú nadobudnúť. Šanca je aj pre UX/UI dizajnérov, ktorí sa neboja výziev.

Pre nás sú hrdinami už teraz, aj keď o niektorých hrdinoch sa svet nikdy nedozvie… Ak sa chcete pridať do tímu našich hrdinov kontaktujte nás na jobs.slovakia@globallogic.com.

Autorka článku: Zuzana Herková

Foto: SLAVOMIR VENGLARCIK
IMG 9753 result 1
chyba