Podarí sa tipérovi vyhrať na Lige majstrov 39 000 EUR?

V Lige majstrov je na programe druhé kolo skupinovej fázy a s ním prichádzajú prestížne šlágre. Utorkový bonbónik obstará Dortmund s Realom Madrid. Streda bude patriť duelom Paríž Saint-Germain vs. Bayern a Atlético Madrid vs. Chelsea!

26.09.2017 08:00
tipsport inzercia

Užite si aj vy milionársku súťaž s akčnými live stávkami a zabojujte o skvelé výhry v prostredí najväčšej tipérskej komunity!

Borec s nickom minera sa do Ligy majstrov poriadne „obul“. Na 12 príležitosti z milionárskej súťaže poslal obriu nálož za 2 688 EUR! S akými zápasmi vyrukoval? V jedenástich prípadoch verí favoritom, že sa minimálne raz gólovo presadia. Svoje tutovky doplnil výhrou bieleho baletu na pôde Dortmundu. V prípade úspechu si borec vďaka tipom príde na skvelých 39-litrov! Necháte sa inšpirovať?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov aj vy a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získavajte atraktívne odmeny!

chyba