O milión dolárov v súťaži Chivas VENTURE môžu po druhý raz zabojovať aj slovenskí podnikatelia

Od 4. septembra si môžu podnikatelia, ktorí chcú svojou činnosťou pomôcť celej spoločnosti, posielať prihlášky do súťaže Chivas VENTURE. Nezáleží pritom ako dlho sú v biznise, ani aký je ich predmet podnikania: rovnakú šancu majú start-upy i rozbehnuté firmy zo všetkých oblastí. Dôležité je len ukázať porote, že si pre svoje podnikanie vybrali ten správny smer.

08.09.2017 00:00
chivas inzercia
Finále v Oxforde

„Chceme všetkým, ktorí sa rozhodli ísť vo svojom podnikateľskom úsilí správnym smerom, vyjadriť našu podporu. Pretože sme presvedčení, že podnikať poctivo má zmysel – veď aj my v Chivas Regal takýmto spôsobom podnikáme už viac ako dvesto rokov,“ hovorí brand manažér značky Matúš Kollár zo spoločnosti Pernod Ricard Slovakia, ktorá je výhradným distribútorom tejto škótskej whisky pre Slovensko a túto skvelú súťaž vyhlasuje.

Víťazka minuloročnej slovenskej súťaže
chivas inzercia Víťazka minuloročnej slovenskej súťaže

Víťazom slovenského kola sa minulý rok stal start-up SmartHead, ktorý vytvoril on-line platformu, kde sa môžu firmy i jednotlivci deliť o svoje CSR projekty a inšpirovať tým ďalších ľudí. Aj vďaka súťaži Chivas VENTURE nabral projekt Veroniky Osvaldovej medzinárodný potenciál. Medzičasom sa platforma SmartHead okrem Slovenska úspešne uchytila tiež v Dánsku a aktuálne získava klientov aj z USA.

Víťazi minuloročnej slovenskej súťaže
chivas inzercia Víťazi minuloročnej slovenskej súťaže

Výhra rozprávkovej sumy peňazí však nie je taká jednoduchá. 10 najlepších uchádzačov sa zúčastní špeciálnych workshopov s nezávislým globálnym poradcom. Ten vyberie maximálne 5 z nich, ktorí postúpia do záverečného lokálneho kola. Víťaza vyhlási na slávnostnom galavečere v decembri odborná porota zložená zo známych a úspešných slovenských podnikateľov a odborníkov. Tvorí ju zakladateľ online portálu Zoznam.sk a tvorca projektu diagnose.me Lukáš Alner, šéfredaktor prestížneho ekonomického magazínu Forbes Slovensko Juraj Porubský, spoluzakladateľ medzinárodnej platformy sli.do František Krivda, a Kristína Pomothy, spoluzakladateľka najväčšej start-upovej súťaže Startup Awards.SK a zároveň členka tímu Origameo, ktorý vytvára návrhy pracovných priestorov so zameraním na potreby zamestnancov a zakladateľka Collective. Päticu uzatvára Katarína Klinková, spoluzakladateľka startupu Staffino a zároveň riaditeľka biznis konzultantskej spoločnosti Deal Factory.

Finále v Oxforde
Chivas inzercia Finále v Oxforde

Víťaz lokálneho kola získa okrem mediálnej podpory v magazíne Forbes a účasti na týždennom akcelerátore aj možnosť zabojovať až o jeden milión dolárov v rámci Chivas VENTURE FINAL PITCH v máji budúceho roka. V minuloročnom finále si víťazstvo si odniesol projekt Siam Organic z Thajska. „Verím, že aj tento rok sa môžeme tešiť na slovenské projekty, ktoré budú mať šance zamiešať karty na globálnej úrovni projektu Chivas VENTURE. Opakovane sa presviedčame, že na Slovensku vznikajú nápady svetovej úrovne, ktoré si zaslúžia pozornosť,“ dodáva Matúš Kollár.

chivas inzercia

Aktuálne informácie o súťaži Chivas VENTURE je možné nájsť na webstránke, Facebook stránke značky Chivas Regal alebo YouTube kanáli. Dôležité je však pamätať na termín 29.10.2017, kedy sa končí podávanie prihlášok do súťaže. Nezmeškajte ho!

chyba