Tipéri z najväčšej tipérskej komunity sa poriadne nabalili!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov.

25.07.2017 08:00
tipsport inzercia

Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať! Máte svoje výbery? Zaregistrujte sa a užívajte si všetky príležitosti najširšej komunity tipérov so vstupným bonusom 999 EUR!

Ako sa za pár centov poriadne nabaliť? Recept našiel stratég surmii, ktorý poslal na tiket 8 zápasov s kurzami v hodnote 2,17 až 6,40. Samozrejme, potreboval aj kúsok šťastia, konkrétne v priateľskom zápase medzi Brestom a Lorientom. Tipér v tomto prípade veril domácim, tí však prehrávali od 64. minúty 0:1. Dvoma gólmi zo záveru stretnutia však stav otočili a udržali tak akovku v hre. Potom to už bola viac-menej „pohodička“. Celkové resumé? Za 38 centov frajer inkasuje parádnych 1 200 EUR!

Borec igor16 na to šiel trošku ináč. Svoj vklad 5-stoviek naložil len na dve príležitosti. Najskôr to bolo semifinále Gold Cupu, kde šípil výhru Jamajky nad Mexikom v kurze 8,10! Víťazný gól Kemara Lawrenca však prišiel takmer v hodine dvanástej. Ľavý obranca skóroval až v 88. minúte! V druhom zápase Am.Cali – La Equidad očakával prvú trefu od hostí, ku ktorej aj prišlo, takže sa mohol radovať z výhry 15 000 EUR!

chyba