Tipéri sa zaskveli! Pozrite si ich výhry

Tipéri z najväčšej tipérskej komunity sa poriadne nabalili! Ich tikety sa odeli do zelena a oni si odniesli parádne výhry. Ako sa k ním prepracovali?

23.05.2017 08:59
Tipsport
zdroj: Tipsport

Napríklad taký Charlienoo poslal do hry za 50 € štyri tenisy, tri futbalové duely a súboj o bronz z MS v hokeji. Hlavne jeho trefa na výhru Alexandra Zvereva proti Novakovi Djokovičovi v kurze 4,90 bola ukážková. Tipérová predtucha mu nakoniec priniesla krásnu výhru viac ako 7 000 EUR! To už je slušný zásah, čo poviete?

Práve skončené hokejové majstrovstvá sveta boli v kurze aj na tikete borca Makaveli86. Okrem nich ukázal aj na 8 futbalov. Na trávnatých plochách sa mu darilo excelentne a keď k tomu pridal dve správne prognózy z ľadovej plochy v Kolíne, mohol sa radovať z parádnej výhry takmer 3 600 EUR!

Užívajte si tisícky športových prenosov, píšte analýzy zápasov a buďte odmeňovaný alebo navštívte populárnu Tiket arénu, kde sa môžete nechať inšpirovať. Ako na to? Všetky tieto, ale aj množstvo ďalších skvelých výhod získate po registrácii TU a okamžite môžete využiť vstupný bonus až 999 EUR!

chyba