Liga majstrov: Juventus proti Barcelone a Bayern vs. Real!

Štvrťfinále Ligy majstrov ponúkne fanúšikom futbalu exkluzívne súboje. V hre budú mančafty ako Juventus, Bayern, Barcelona, Real Madrid a ďalší!

12.04.2017 00:00
Tipsport
zdroj: Tipsport

Ktorý z klubov sa prepracuje do top štvorky tímov Európy? Užite si futbalovú šou a priebeh zápasov kontrolujte s LIVE stávkami!

V stretnutí Juventusu proti Barcelone to bude poriadne napínavé. Uvidíme taktickú drámu alebo otvorenú partiu? Člen najväčšej tipérskej komunity marrys87 verí domácim a na výhru starej dámy pri kurze 2,60 naložil takmer 3 000 EUR! Zveziete sa s ním?

V stredajšom súboji medzi Bayernom a madridským Realom očakáva v 1. polčase vyrovnanú partiu úspešný analyzátor Barrry. „Súperi sa najskôr musia trochu rozohrať, zistiť čo si môžu dovoliť. Verím, že obrany budú fungovať spoľahlivo a keby aj padol gól, tak súper má plno výborných hráčov, ktorí sa budú snažiť o vyrovnanie.“ Skúsite to s ním pri kurze 2,30?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov, populárnu Tiket arénu, atraktívne súťaže a množstvo ďalších skvelých príležitostí. Pridajte sa aj vy, získajte super výhody a vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba