Šanca na play-off žije! Čo na to Belasí?

Základná časť druhej najprestížnejšej hokejovej súťaže sveta KHL sa pomaly, ale isto blíži ku svojmu koncu. Slovenský zástupca Slovan Bratislava sa ešte snaží vybojovať si miestenku do vyraďovacej časti, no straty bodov v záverečnej fáze súťaže už pre Slovanistov neprichádzajú do úvahy.

31.01.2017 00:00
Tipsport
zdroj: Tipsport

Sledujte rozhodujúce stretnutia Belasých v boji o play-off naživo na TV Tipsport.

Po slušnom rozbehu a siedmich víťazstvách prišli dve nepríjemné prehry na ďalekom východe proti Vladivostoku a Kunlunu. Zverenci trénera Říhu sa však už presunuli opäť do Bratislavy, kde ich z posledných piatich súbojov súťaže čakajú až štyri vystúpenia pred vlastnými divákmi.

Hneď prvým zo súperov na domácom ľade bude húževnatý Jaroslavl, ktorý má taktiež o motiváciu postarané, keďže bojuje o tretiu priečku Západnej konferencie. Slovanistov teda nečaká nič jednoduché, no body potrebujú získavať.

O triumfe slovenského celku v tomto stretnutí je presvedčený aj tipér jakamo, ktorý si natipoval víťazstvo Belasých so stávkou bez remízy pri kurze 2,18. Vyskúšate to spoločne s ním aj vy?

Vychutnajte si záverečné boje Slovana o play-off a sledujte ich v priamych prenosoch na TV Tipsport.

Inšpirujte sa tiketmi skúsených tipérov a navštívte Tiket arénu, ktorá ukrýva skutočné poklady! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba