Ušetriť na nákupoch 600 € ročne? Stačí mať kartu pre egoistov

Pre niekoho je nakupovanie len nutnosť, pre iného závislosť. Nech patríte kamkoľvek, nakupovaním strávite takmer 16 dní ročne. Bola by škoda nevyťažiť z toho niečo aj pre seba. Pretože vždy je tu možnosť ako nakupovať lepšie. Napríklad tak, že pri tom ušetríte celkom peknú sumu a doprajete si za ňu napríklad dovolenku.

22.12.2016 08:00
ego card inzercia
Zdroj: Egocard

Pravdepodobne aj vaša peňaženka praská vo švíkoch a váži tak kilo. A poďakovať za to môžeme vernostným kartám. Kto ich nemá aspoň päť, akoby ani nebol. Máloktorá z nich vám ale dá okamžitú zľavu z nákupu. Častokrát tak za ťažko naškrabané bodíky dostanete akurát tak škrabku do auta. A to je dôvod, prečo je tu zľavová vernostná karta Egocard.

S jednou jedinou kartou získate v stovkách obchodoch okamžité percentuálne zľavy. K partnerom Egocard patria obchody a služby všetkých možných kategórií po celom Slovensku. Zľavu z nákupu vám dajú domáce aj svetové značky módy, nábytku, elektroniky, takisto potraviny, reštaurácie, parfumérie, šperky, kníhkupectvá, hračkárstva a rôzne ďalšie. Výnimkou nie sú ani e-shopy, cestovné kancelárie a využiť môžete aj zľavy na konkrétne wellness pobyty či kultúrne predstavenia.

Vezmite si už len také nakupovanie vianočných darčekov. Nároky členov domácnosti na darčeky sa rok čo rok zvyšujú a ako to už býva, neúmerne k výške vášho platu. A tak jednoducho vezmete Egocard a vybehnete na nákupy. Keď vsadíte na osvedčenú klasiku a kúpite parfum, darčekové kazety, aspoň 2 knihy, Lego stavebnicu, nezabudnete na pyžamo a ponožky, nejakú tú bižutériu a upgradnete to víkendovým wellness pobytom, viete ušetriť vyše 50 €. A povedzme si, že to vôbec nie je málo.

Zdroj: Egocard
ego card inzercia Zdroj: Egocard

No a takto postupujete celý rok. Stačí vždy pred zaplatením vytiahnuť svoju Egocard. A pred letom si poviete poviete, že je čas dopriať si dovolenku. Dokonca aj tu dovolenku môžete mať s 20 % zľavou.

Takže, keď si to zhrnieme, jedna karta, ktorá stojí 25 €, tisícky obchodov, v ktorých ju môžete využívať a ročne ušetrených až 600 €. Niekedy sa oplatí myslieť na seba. Kartu si viete objednať priamo na www.egocard.eu, kde nájdete aj kompletný zoznam všetkých obchodov a služieb, kde získate okamžitú zľavu z nákupu.

Zdroj: Egocard
ego card inzercia Zdroj: Egocard
chyba