Cibulková si na Keysovú trúfa, veria jej aj tipéri!

Cibulková úspešne vzdorovala sile najvyššieho rangu, no v konečnom zúčtovaní bola šťastnejšia Angelique Kerberová a pripísala si dôležité víťazstvo.

25.10.2016 00:00
Tipsport
zdroj: Tipsport

Dominika má však stále šancu na postup a ako po úvodnom stretnutí poznamenala, tento výkon jej dodal veľa sebavedomia, ktoré môže slovenská reprezentantka zúročiť hneď v ďalšom vystúpení proti Madison Keysovej. Podarí sa jej zvíťaziť? Nenechajte si to ujsť v priamom prenose na TV Tipsport!

Dominika Cibulková vo svojej premiérovej účasti na Turnaji majsteriek predviedla bojovný výkon, bohužiaľ, prestížny skalp svetovej jednotky si nepripísala. V ďalšej bitke na tomto prestížnom podujatí vyzve Američanku Keysovú. Čo od tohto duelu očakáva najväčšia tipérska komunita? Až 91% členov verí vo výhru Slovenky!

Rovnako to vidí aj stratég filda11112, ktorý prognózuje tip s kurzom 1,83. „Cibula v poslednom zápase s Kerberovou hrala neskutočné loptičky, podanie bolo na vysokej úrovni a aj po fyzickej stránke zvládla súboj skvelo. Američanka sa s Halepovou natrápila. Jej servis, údery… Bieda!“ Čo vy na to?

Radi by ste vedeli o všetkom zaujímavom, čo pridávajú skúsení borci na svoje tikety? Navštívte Tiket arénu, ktorá je až po okraj napumpovaná výhernými kombináciami! Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa, získajte vstupný bonus až 2 000 EUR a využívajte množstvo ďalších výhod v najväčšej tipérskej komunite!

chyba