Veľkolepý návrat Mourinha do Chelsea?

Na Stamford Bridge sa stretne skutočná extratrieda, domáci výber stratéga Antonia Conteho vyzve borcov z Manchesteru. Ibrahimovič, Pogba, Rooney a ďalšie hviezdy svetového futbalu pod hlavičkou Josého Mourinha, ktorý sa opäť vracia na pôdu Chelsea Londýn! Ako to dopadne?

23.10.2016 00:00
Tipsport
zdroj: Tipsport

Duely týchto veľkoklubov bývajú veľmi vyrovnané a častokrát o víťazovi stretnutia rozhodujú len malé detaily. Z posledných dvoch sezón Premier League až tri vzájomné súboje skončili remízou. Tento fakt si určite všimol aj Masterexpert z najväčšej tipérskej komunity, ktorý vo svojej analýze napísal: „Zápas skončí neprehrou United, podľa mňa majú o chlp lepší tím aj trénera a práve tu sa to prejaví. Mourinho pozná The Blues do posledného detailu a s tímom, ktorý má teraz k dispozícii zvládne uhrať minimálne bod,“ jeho tip neprehra hostí má kurzovú hodnotu 1,70! Tiež veríte červeným diablom alebo to vidíte opačne? Rozhodnite šláger 9. kola najvyššej anglickej súťaže v LIVE stávkach a zabojujte o parádne výhry!

Chcete mať prehľad o tiketoch skúsených tipérov? Navštívte Tiket arénu. Tá ukrýva tie najlepšie výbery, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba