Dôležitá skúška pre Kozákovcov! Ako to bude vyzerať v Slovinsku?

Nešťastná prehra zo záveru bitky s Anglickom už prebolela a zverenci trénera Jána Kozáka myslia len na najbližšiu prekážku.

08.10.2016 00:00
Tipsport

Slovinský výber v Litve taktiež zakopol, takže je jasné, že nadchádzajúce stretnutie bude významné pre oba mančafty. Kto si uchmatne dôležité body? Spestrite si atraktívny zápas v LIVE stávkach!

Na slovenských Sokolov čakajú dôležité zápolenia, ktoré môžu vykryštalizovať šance jednotlivých tímov v boji o postup zo skupiny F. Záujem hrať o čelo a skutočne sa na týchto bojoch podieľať sú dve rozličné veci. Očakáva sa však, že spolu so Slovákmi budú v hre o postup Angličania, Škóti a Slovinci. Práve poslední dvaja menovaní budú najbližšími súpermi slovenskej reprezentácie v tomto asociačnom termíne. Prvým v poradí bude Slovinsko, s ktorým sa stretneme v Ľubľane. Ako dopadne tento prestížny duel?

43 % členov najväčšej tipérskej komunity verí Slovensku, 31 % očakáva remízu a 26 % stojí na strane domácich Slovincov!

Stratég Declan vo svojej analýze napísal: „Z najbližších dvoch zápasov by mali Slováci uhrať aspoň 4 body, takže je dobre hrať ich víťazstvo, neprehru alebo stávku bez remízy.“ Skúsený tipér si vybral poslednú zo spomínaných variant a na tikete má výhru hostí, ktorá je istená v prípade nerozhodného výsledku vrátením vkladu. Kurzová hodnota tohto tipu je 2,18! Idete do toho tiež?

Radi by ste vedeli čo tipujú ostrieľaní borci? Navštívte Tiket arénu, kde sa môžete nechať inšpirovať. Ešte nemáte založený svoj účet? Zaregistruje sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba