Ako dopadnú španielsko-nemecké súboje gigantov v Lige majstrov?

Futbalová Liga majstrov si prichystala pre fanúšikov skutočné lahôdky. Dortmund vs. Real Madrid alebo Atlético – Bayern!

27.09.2016 00:00
Tipsport Foto:

V súbojoch gigantov to atraktivitou len tak srší a určite sa bude na čo pozerať. Na koho strane stojíte? Užite si tieto atraktívne duely v LIVE stávkach!

Biely balet v predchádzajúcom meraní síl skupinovej časti zachraňoval výhru nad Sportingom až v samom závere. Naopak, Čiernožltí deklasovali Legiu na jej pôde 6:0. Čo sa oplatí tipovať v ich vzájomnom stretnutí?

Borec Alpaca17 si myslí, že v súboji budú 1–3 presné zásahy s príťažlivým kurzom 1,80! „Tieto kluby vedia strieľať veľa gólov. Pre oba tímy je zápas veľmi dôležitý, a tak nečakám, že by malo dôjsť k nejakej brutálnej prestrelke.“ Idete do toho tiež?

Ďalší madridský mančaft Atlético privíta Bavorov. Zverenci Carla Ancelottiho si naposledy v milionárskej súťaži na vlastnom štadióne schuti zastrieľali a Rostovu naložili päťku. Aký bude priebeh tohto vyhecovaného duelu?

„Obaja sa bez problémov presadia. Aj keby nie, tak Bayern trošku zaberie a Atletov podusí ako nič,“ napísal vo svojej analýze Mallarys a jeho tip je padnú 2 góly a viac pri kurze 1,44! Skúsite to aj vy?

Frajer CALDERON0001 má pre zmenu perfektne rozohraný tiket, na ktorom čaká už len na zápasy najprestížnejšej klubovej súťaže. V prípade úspechu berie viac ako 4 100 EUR! Zveziete sa s ním?

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba