Zabavte sa cez prestávku v práci na internete

Nudíte sa počas prestávky v škole či v práci a nemáte okrem mobilného telefónu nič po ruke? Tak prečo to nevyužiť na zábavu!

22.09.2016 00:00
sita inzercia Foto:

Dnes sa dá prakticky všetko nájsť online na internete a stačí k tomu len niekoľko kliknutí. Či už ide o hudbu, filmy, poučné informácie alebo aj zábavu, na internete nájdete všetkého plné priehrštie. Kým pred niekoľkými rokmi ste si museli vystačiť len s anglickými webovými stránkami plnými rôznych vtipných obrázkov, videí alebo podobného obsahu, dnes je toho dostatok už aj u nás.

Komixy sú dnes v móde

Komiks ako žáner vôbec už nie je len o nejakých kreslených postavičkách a hrdinoch, čoraz viac sa dostávajú do popredia rôzne situačné fotky, ktoré sú okomentované vtipnými dialógmi. Presne tento štýl sa stal populárnym už aj u nás a dobrým príkladom je napríklad známy Spoločenský komix, ktorý si robí žarty z politikov, známych osobností ale aj zaujímavých situácií.

Samozrejme, existuje aj mnoho iných podobných webových portálov, stránok alebo rubrík, ktoré sú založené na podobnom princípe. Najlepšie na tom je, že autorom komixov sa môžete stať aj vy sami, stačí k tomu len dostatočná kreativita a fantázia.

Obrázky & videá

Jednoduchou zábavou sú aj rôzne vtipné a zábavné obrázky a videá. Tie sú založené či už na situačnom humore, rôznych scénkach z filmov a seriálov, známych osobnostiach, ale napríklad aj na úplne neznámych ľuďoch. Pointou vždy je, aby ste mohli takýto obsah pochopiť rýchlo, aby bola myšlienka jednoduchá a zrozumiteľná a aby vás to zabavilo.

Ak máte voľný čas len na pár minút, tak animácie, obrázky a videá sú veľmi dobrou alternatívou ku komixom. Videá však majú tú nevýhodu, že pokiaľ potrebujete dostatočnú diskrétnosť, budete mať zrejme problém, pretože bez zvuku často krát nepochopíte myšlienku. Dobrým zdrojom takýchto videí je napríklad známy portál Youtube.

Vtipy, vtipy, vtipy!

Samozrejme, nesmieme zabudnúť ani na večnú klasiku. Vtipy kedysi vychádzali len v novinách, potom prišla éra, že existovali aj televízne relácie založené na takomto obsahu a dnes, dnes už máte vo svete online vtipy doslova na každom kroku. Humor pre náročných aj pre nenáročných nájdete najčastejšie na najznámejších zábavných portáloch v samostatnej kategórii.

Na Slovensku existuje pomerne veľké množstvo rôznych portálov a stránok zameraných na zábavný obsah na voľný čas. Či už ide o vtipy, rôzne kreslené meme, zábavu založené na fotografiách alebo videách, toto všetko môžete nájsť doslova len na pár kliknutí, napríklad aj cez známy vyhľadávač Google.

Výnimkou nie sú ani sociálne siete, napríklad známy Facebook, kde nájdete tiež veľké množstvo rôznych skupín a fan page, ktoré pravidelne uverejňujú zábavný obsah. Pokojne si tam môžete nájsť aj vyššie spomínaný Spoločenský komix, ktorý je súčasťou známeho zábavného portálu Bratm.sk!

chyba