Svetový pohár aj so slovenskými hviezdami naživo na TV Tipsport!

Hokejový turnaj roka je tu! Svetový pohár 2016 sa odohrá od 17. septembra do 1. októbra v kanadskom Toronte. V akcii budú aj slovenské esá ako Halák, Chára, Sekera, Hossa, Gáborík a Tatar, ktorí budú hájiť farby tímu Výberu Európy.

17.09.2016 00:00
Tipsort

Všetky zápasy z atraktívneho turnaja môžete sledovať naživo na TV Tipsport!

Účastníkmi Svetového pohára, ktorý sa uskutoční po 12 rokoch, sú Kanada, USA, Rusko, Švédsko, Fínsko, Česko, Výber severoamerických hráčov do 23 rokov a Výber Európy. Podarí sa opäť triumfovať domácej Kanade? Kurz na ich celkové víťazstvo má hodnotu 1,95:1.

Medzi „najslabšie“ družstvo zaraďujú bookmakeri práve tím Európy na ktorého víťazstvo sa kurz vyšplhal do na závratných 60,00:1. Alebo sa tento mančaft aj so slovenskými hviezdami dostane do finále? Na to si môžete v Tipsporte tipnúť pri kurze 20,00:1.

A ako to vidí najväčšia tipérska komunita? Jej člen bubencik vidí veľkého favorita v tíme výberu Severnej Ameriky do 23 rokov. Tento mančaft posiela do finále s kurzom 7,00 a vo svojej analýze píše: „ Tento turnaj bude sledovať veľa skautov. Už len preto sa mladíci budú chcieť vytiahnuť. Myslím si, že majú na to, aby prekvapili.“ Vyskúšate to spoločne s ním?

Nezabúdajte, že hokejovú genialitu hviezd NHL ako Crosby, Kane, Ovečkin a ďalších, na Svetovom pohári, môžete sledovať vo všetkých zápasoch naživo na TV Tipsport!

Navštívte Tiket arénu, ktorá ukrýva skutočné poklady od skúsených stratégov! Ešte nie ste súčasťou Tipsportu? Neváhajte, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba