Škola je za dverami, neodkladajte nákup školských potrieb

Nový školský rok tu bude už o pár dní. Vám však stále chýbajú zošity, perá či batohy? Navštívte nás. Ponúkame vám nielen všetko, čo potrebujete, ale aj niečo navyše. Teraz môžete ešte súťažiť o školskú výbavu v hodnote 50 eur.

02.09.2016 08:00
Zdroj: Tesco
Tesco inzercia 1200x675 Zdroj: Tesco

Prázdniny sú takmer na konci a na deti čaká škola. Každý rodič určite ocení, keď všetky školské potreby pre svojho školáčika nájde na jednom mieste. U nás si môže dieťa aj samo vybrať svoju farbu školského batoha, peračníka či vrecka na prezuvky. A rodičia, ktorí váhajú pri výbere vhodného pera, obalov na knihy, farbičiek, nožníc alebo pravítka, môžu sa obrátiť so žiadosťou o radu na Tesco asistentov, ktorí im, ale aj nerozhodným školáčikom až do 4. septembra vo vybraných Tesco predajniach ochotne poradia.

Zdroj: Tesco
Tesco inzercia 300x300 Zdroj: Tesco

Záleží nám na tom, aby sa deti na návrat do školy tešili, a preto sme pre ich rodičov vymysleli malú súťaž. Víťaza odmeníme nákupnou poukážkou na kompletnú školskú výbavu v hodnote 50 eur. Stačí, ak nám napíšete, či máte nejaký tip na kreatívnu desiatu, krúžok na trávenie voľného času alebo nejakú zaujímavú súťaž pre školákov.

Veď každý rodič sám najlepšie vie, čím zaujme svoje dieťa. Viac o súťaži nájdete tu.

chyba