Na Trenčín a Trnavu čakajú v Európe odvety! Postúpia ďalej?

V boji o európsku elitu má Slovensko v hre ešte dvoch zástupcov. Na obe mužstvá čaká ťažká drina o postup do posledných zápasov pred prestížnymi zápoleniami v hlavných skupinách. Je v silách Trnavy a Trenčína prekĺznuť do ďalšej fázy?

03.08.2016 00:00
Tipsport

Lepšie rozohrané to má trnavský Spartak, ktorý vo Viedni senzačne zvíťazil 1:0. V druhom súboji na domácom štadióne určite nebude chcieť pustiť šancu z rúk, navyše, za úspechom v Európe bude hnaný tisíckami fanúšikov.

A ako to v slovenskom Ríme dopadne podľa najväčšej tipérskej komunity? O výhre „Bílích Andelov“ je presvedčených 12% členov, remízu tipuje 38% a Austrii verí až 51% komunity! Druhý v hre sú hráči z pod hradu Matúša Čáka, ktorí zvládajú pohárové stretnutia na ihriskách súperov znamenite, a tak sa poľská Legia musí mať stále na pozore a o prienik do play-off LM to bude ešte riadna mela.

Stratég takac10 o dueli Trenčanov s Varšavou napísal: „Pod Dubňom rozhodli len o niečo väčšie skúsenosti Poliakov, keď prakticky z jednej lepšej šance skórovali a odviezli si víťazstvo.“ Ak chce ísť AS ďalej, tak sa musí prestrieľať cez svojho konkurenta a vie to aj spomínaný tipér, ktorý odporúča tipovať, že hostia dajú gól pri kurze 1,54. Zveziete sa s ním?

Neváhajte a inšpirujte sa tiketmi skúsených borcov v Tiket aréne, hrajte live stávky a prepracujte sa k našliapaným výhram! Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba