Na olympiáde v Soči zarobia aj tipujúci

Už o niekoľko hodín sa v ruskom čiernomorskom letovisku Soči začnú hry XXII. zimnej olympiády. Opäť sa tak roztočí kolotoč súbojov o najcenejšie kovy, ktoré je možné získať iba raz za štyri roky.

06.02.2014 08:00
olympiada doxxbet - inzercia

Niektorým športovcom sa podarí dosiahnuť na jeden z trojice olympijských kovov viackrát, iní sa tohto momentu nedočkajú celý život. Chce to naozaj veľkú dávku umenia, správne načasovanú športovú formu a určite aj poriadnu porciu šťastia, aby si mohol športovec zavesiť na krk olympijskú medailu.

Olympiádu v ruskom Soči však nebudú prežívať iba športovci. Priamo v hľadiskách športovísk budú prítomné tisícky fanúšikov, nehovoriac už o miliónoch ľudí, ktorí budú sledovať dianie na zimných olympijských hrách pred televíznymi obrazovkami a s napätím očakávať výkony a výsledky jednotlivých športových zápolení. Tipovať na víťazstvá športovcov, či športových kolektívov vo všetkých olympijských súťažiach v Soči môžete aj s DOXXbetom.

Navyše si vďaka svojej šikovnosti a umeniu staviť si na víťazov môžete okrem výhier ešte prilepšiť aj v Olympiáde s DOXXbetom. Od 7. do 23. februára bude na základe počtu stavených tiketov v priebehu jedného dňa každý hráč, ktorý splnil všetky náležité podmienky, zaradený do jednej zo skupín Olympiády s DOXXbetom. Každej skupine prislúcha určitý počet bodov. Na konci akcie sa po sčítaní bodov zostaví rebríček, z ktorého vzídu hráči so získaným bonusom. Tak, ako si prilepšia prémiami za medialy a umiestnenia jednotliví športovci a kolektívy, tak si môžete aj vy vylepšiť svoje konto o peknú sumu.

Celkovo sa v olympijskej akcii DOXXbetu hrá až o 1000 eur. Neváhajte a nenechajte šancu získať olympijské prémie niekomu inému, lebo iba tí najlepší sa budú po Olympiáde s DOXXbetom smiať viac ako ostatní.

chyba