Desať fotografií, ktoré očarili v súťaži na Flogu

Krása sveta okolo nás nepozná hraníc a dokázali ste to tisíckami fotografií, ktoré ste v čase veľkej fotografickej súťaže s názvom „Dostaň svoju fotografiu na titulku novín“ pridali do sekcie Flog.Pravda.sk

20.09.2013 07:43

Denník Pravda, jeho sekcia Flog.sk a Canon Slovakia zorganizovali veľkú fotografickú súťaž o najlepšiu fotografiu na Flog.Pravda.sk. Mesiac ste na stránku Flog.sk pridávali fotografie s označením súťažné. Celkom 926 verných i nových flogerov vkladalo svoje najlepšie fotografické úlovky a rozšírili tak portfólio na Flogu o 7 022 fotogra­fií. Zo súťažných fotografií ste si hlasovaním vybrali 10 najkrajších, z ktorých je fotografia s absolútne najvyšším počtom hlasov víťazom. V sobotu 21. 9. ju denník Pravda zverejní na titulnej strane.

Ráno v lúčmi zaliatom lese je fotografia plná energie, a práve tá bude v sobotu titulnou fotografiou denníka Pravda. Jej autor, Milan Jakál s fotografiou „Reflektory lúčov“ sa stal absolútnym víťazom a získava tiež finančnú výhru 500 eur. Pozrite si ďalšie jeho fotografie na jeho flogu.

Na druhom mieste sa umiestnila fotografia s názvom „HOP“ zachytávajúca leto, ktoré je už tohto roku nenávratne za nami. Autorka fotografie, Susanna Včelková, získava za túto momentku navigáciu Garmin eTrex. Ďalšie jej fotografie na jej flogu.

Fotografia, ktorá sa podľa počtu hlasov umiestnila na treťom mieste, takisto zachytila čaro prírody. Záber Ivana Godála s názvom „Na kopčeku v tráve“ získava tiež navigáciu Garmin eTrex. Pozrite si ďalšie jeho fotografie na jeho flogu.

Štvrté miesto patrí krásam prírody Malej Fatry. Aj autor tejto fotografie, Ľubomír Kucej, sa môže potešiť navigácii Garmin eTrex. Pozrite si ďalšie jeho fotografie na jeho flogu.

Floger Karol Bača. s fotografiou „Tam, v ranných hmlách…“ nazbieral dostatok hlasov na piate miesto. Jeho vydarený záber na prebúdzajúcu sa prírodu ju zmenil na čarovnú. Aj autora tejto fotografie odmeníme navigáciou Garmin eTrex. Pozrite si ďalšie jeho fotografie na jeho flogu.

zväčšiť Tam, v ranných hmlách... Foto: Karol Bača, flog.pravda.sk/jupiter.flog
5 miesto flog sutaz Tam, v ranných hmlách...

Autori fotografií umiestnených na šiestom až desiatom mieste získajú knižné publikácie s fotografickou tématikou. Všetky fotografie na 2. až 10. priečke si nájdu mieste v sobotu na dvojstránke vnútri denníka Pravda.

Víťazom blahoželáme a všetkým súťažiacim ďakujeme za účasť a krásne fotografie, ktorými prispeli na náš Flog. Veríme, že ukončením súťaže sa neprestanete s našimi čitateľmi deliť o krásu, ktorá je všade okolo nás, len ju často v rýchlosti nevidíme.

Fotografie na 6. až 10. mieste:

„Strážca pokladov“ od Daniely Rapavej, ďalšie jej fotografie na jej flogu. „Les“ od Rudolfa Baranoviča, ďalšie jeho fotografie na jeho flogu. „Úsmev“ od Antona Martineca, ďalšie jeho fotografie na jeho flogu. „Cmurk“ od Mikuláša Koszturu, ďalšie jeho fotografie na jeho flogu. „Takto sa približovali…“ od @hasič-a, ďalšie jeho fotografie na jeho flogu.
zväčšiť Takto sa približovali... Foto: flog.pravda.sk/lubo-von-krizno.flog
Flog sutaz 10 miesto Takto sa približovali...

Všetky súťažné fotografie tu.

Ďalšie krásne fotografie objavíte každý deň na hlavnej stránke Flog.sk, kde denne aktualizujeme 50 najkrajších fotografií od členov stránky, ktoré pridali za posledné 3 dni. Prípadne sa staňte aj vy členom fotografickej komunity na Flogu a pridajte svoje fotografie

chyba
Viac na túto tému: #fotografia #flog #fotografická súťaž #Dostaň svoju fotografiu na titulku novín