Nový e-book od BaseLinker Kompletný sprievodca po marketplacoch

20.03.2023 12:31
Base Linker, pr nepouzivat

Spoločnosť BaseLinker vytvorila platformu, ktorej cieľom je napojiť firmy na lokálne aj globálne trhoviská-marketplaces s cieľom zvýšiť ich predaj výrobkov a služieb a kompletne centralizovať a automatizovať online e-commerce procesy. Ide o to, aby firma mohla s prehľadom spravovať celý obchodný proces od zalistovania produktu, cez príjem objednávok, spracovanie objednávok, až po vystavenie faktúr a odoslanie zásielok vrátane tlače etikiet v desiatkach lokálnych a globálnych prepravných spoločností. Z dôvodu lepšieho a rýchlejšieho pochopenia fungovania online predaja na trhoviskách-marketplaces, je k dispozícii nová publikácia v e-forme Kompletný sprievodca po marketplacoch.

E-book obsahuje veľké porovnanie 18 najobľúbenejších marketplaces a detailný pohľad na každé online trhovisko. Má napomôcť predajcom, obchodníkom k ľahšiemu vstupu na tieto platformy. „Začiatočníkom sprievodca predkladá detailné informácie o predaji na marketplaces, pokročilým poskytuje návod ako lepšie využiť ďalšie možnosti rozvoja, automatizácie, zlepšenia efektivity, zrýchlenia a celkového zlepšenia ich prítomnosti na domácich a zahraničných trhoviskách. Nájdu v ňom taktiež účinné tipy, ktoré sú dôležité pre úspešné online predaje,“ hovorí Radek Klouda, výkonný riaditeľ spoločnosti BaseLinker.

Do tvorby sprievodcu sa zapojili popredné domáce a svetové marketplaces, napríklad Mall, Alza, Heuréka, eMag, eBay, Allegro, Kaufland, Merxu, čo výrazne napomáha k vysokej dôveryhodnosti a použiteľnosti uvedených informácií. Súčasne na publikácii spolupracovali odborníci z logistiky, daní, registrácie značiek, cenotvorby a pod.

Sprievodca je voľne prístupný na stiahnutie na go2marketplaces­.cz baselinker.com/cs-CZ/homeinfo.cz@baselinker.com

chyba