5 dôvodov, prečo si vybrať bývanie v Stockerke

Existuje tisíc dobrých dôvodov, prečo si vybrať bývanie v Stockerke. Prinášame vám päť najdôležitejších.

14.02.2023 00:00
Stockerka, pr, nepouzivat Foto:
Rezidenčný projekt Stockerka v Devínskej Novej Vsi.

Stockerka vyrastie v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves, priamo pod svahmi Devínskej Kobyly. Výrazné prírodné prostredie v okolí projektu reflektuje aj architektúra budov, pod ktorú sa podpísal architektonický ateliér A3M. V štyroch bytových domoch prinesie Stockerka 271 bytov a apartmánov. Byty sú do detailov premyslené tak, aby napĺňali potreby širokých vrstiev obyvateľov. Svoj domov tu môžu nájsť jednotlivci, mladé páry aj rodiny s deťmi. Pozrite si 5 dôvodov, prečo by ste medzi nich mali patriť aj vy.

1. Kvalitný štandard

V Stockerke nájdete byty rôznych výmer a dispozícií – od praktických dvojizbových cez väčšie trojizbové až po štvorizbové byty s troma spálňami a samostatným šatníkom. Časť bytov v ponuke disponuje aj menšími pracovňami, ktoré sú v poslednom období veľmi žiadaným trendom. V závislosti od umiestnenia disponujú všetky byty predzáhradkou, balkónom alebo terasou. Byty sa predávajú v štandarde, ktorý okrem kvalitného vnútorného vybavenia zahŕňa napríklad aj exteriérové žalúzie či predprípravu na klimatizáciu.

Rezidenčný projekt Stockerka Foto: Proxenta
Stockerka, pr, nepouzivat Rezidenčný projekt Stockerka

2. Veľký park a ihriská

Okrem moderného bývania vám Stockerka poskytne aj príťažlivé verejné priestory, ktoré navrhli architekti z ateliéru záhradnej a krajinnej architektúry GuldanArchitects. V okolí budov vznikne nápaditý park s množstvom rôznorodej zelene, ktorý je rozdelený na niekoľko samostatných zón. Menšie aj väčšie deti určite poteší ihrisko s rozličnými hernými prvkami. Mladí ocenia multifunkčné ihrisko aj work-out zónu, rodičia zasa priestor vyhradený pre rodinný piknik či susedskú grilovačku. V zimných mesiacoch môžu obyvatelia využívať komunitnú klubovňu, ktorá vznikne na prízemí jednej z obytných budov. V Stockerke je skrátka o všetky skupiny obyvateľov dokonale postarané.

Rezidenčný projekt Stockerka
Stockerka, pr, nepouzivat Rezidenčný projekt Stockerka

3. Príroda za domom

Ideálne podmienky na rozmanité trávenie voľného času vám poskytne aj bezprostredné okolie projektu. Devínska Kobyla je doslova pretkaná množstvom turistických chodníkov či cyklotrás, na ktoré sa môžete napojiť prakticky od domu. K obľúbeným vychádzkovým cieľom určite patrí známa vyhliadka na Devínskej Kobyle, Sandberg či Biele Skaly. Iba pár sto metrov od vášho nového bývania sa tiež nachádza známa bratislavská skalolezecká destinácia Štokervská vápenka.

4. Práca, kultúra aj zábava

Bývanie v Stockerke v tesnom susedstve s lesom si môžete užívať bez obáv z toho, že stratíte kontakt s mestom a jeho vymoženosťami. Vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu D2 sa ráno bez problémov dostanete do práce, vlakové spojenie a hustá sieť MHD vám zabezpečia pohodlné dochádzanie za zábavou či inými zážitkami. Obchody, školy, ambulancie aj ďalšiu občiansku vybavenosť nájdete na sídlisku vo vašom susedstve. Víkendové nákupy bez problémov vybavíte v neďalekom obchodnom centre. Devínska Nová Ves je jednoducho štvrť, kde máte všetko potrebné po ruke.

Rezidenčný projekt Stockerka Foto: Proxenta
Stockerka, pr, nepouzivat Rezidenčný projekt Stockerka

5. Príjemné ceny

Nové bývanie v Stockerke dnes môžete získať za ceny, ktoré vás príjemne prekvapia. Nahliadnite do cenníka a presvedčte sa sami. Ponuku voľných bytov vrátane pôdorysov a štandardu nájdete už teraz na stránke projektu www.stockerka.sk.

chyba