V DATARTe štartuje MAXI výpredaj!

Už od večera 24. decembra 2022 začne MAXI výpredaj na e-shope, a hneď po sviatkoch aj v kamenných predajniach DATART na celom Slovensku. Zákazníci nájdu zľavy naprieč všetkými produktovými kategóriami a popri výpredaji môžu využiť aj ďalšie sprievodné akcie.

22.12.2022 00:00
Datart, pr, nepouzivat
Sabina Boudová, marketingová riaditeľka značky DATART

DATART nezaháľa ani v tomto roku a na Štedrý deň spúšťa MAXI výpredaj s extra nízkymi cenami. „Radosti a šťastiu sa medze nekladú. Preto sme sa rozhodli spustiť MAXI výpredaj hneď na Štedrý deň večer a potešiť našich zákazníkov zľavami na množstvo produktov z nášho širokého sortimentu. E-shop a po sviatkoch aj kamenné predajne ponúkajú malé aj veľké domáce spotrebiče, smartfóny, televízory, IT produkty či príslušenstvo za zvýhodnené ceny. Zákazníci sa dočkajú aj sprievodných akcií,“ informuje Sabina Boudová, marketingová manažérka DATARTu.

Do avizovaného MAXI výpredaja je tiež zaradený výber TOP najpredávanejších produktov, ktorý DATART pravidelne obnovuje v závislosti od toho, čo je zákazníkmi aktuálne najviac preferované. Tieto produkty budú v ponuke za mimoriadne výhodné ceny.

odkaz
Datart, pr, nepouzivat

Aký bude trend povianočného výpredaja?

Minulé roky sa povianočné nákupy niesli v znamení IT produktov či spotrebičov do domácnosti. Zmena sa neočakáva ani v tomto roku. „V posledných mesiacoch sa ukazuje, že Slováci vo väčšom objeme nakupujú úspornejšie spotrebiče do svojich domácností. Dôvodom je energetická kríza a zvyšovanie cien energií, ktoré sú čoraz citeľnejšie. Predpokladáme teda, že nákupné správanie zákazníkov sa v tomto ohľade nezmení a počas MAXI výpredaja investujú práve do moderných, úspornejších domácich spotrebičov,“ konštatuje marketingová manažérka DATARTu.

Aj počas MAXI výpredaja sa môžete spoľahnúť na obľúbené DATART služby

Práve povianočný čas je druhým najsilnejším obdobím predaja všetkých obchodníkov. DATART má k dispozícii skutočne širokú ponuku. „Dostatok tovaru nájdu zákazníci ako v kamenných predajniach, tak aj na našom e-shope. Vďaka našej službe RÝCHLART si môžu v pohodlí domova rezervovať svoje vyhliadnuté spotrebiče a vyzdvihnúť zadarmo si ich už do 30 minút od samotného objednania. Pokiaľ sa v nákupnom košíku zákazníka objaví veľký spotrebič, môže aj v období medzi sviatkami využiť službu DOPRAVART. Spotrebič zákazníkom pohodlne dopravíme na adresu, vynesieme a nainštalujeme ho. Postaráme sa aj o starý spotrebič – odnesieme ho spolu s obalovým materiálom napr. z novej práčky či chladničky,“ uzatvára Sabina Boudová, marketingová manažérka DATARTu.

chyba