Vína sa budú ochutnávať zadarmo. Otvára sa nová vínotéka WinePlanet v Bory Mall

10.11.2022 00:00
wineplanet, pr nepouzivat

Už o pár dní sa otvára vínotéka WinePlanet v nákupnom centre Bory Mall v Bratislave. Zastavte sa na welcome drink! Počas otvorenia sa budú ochutnávať rôzne slovenské a zahraničné vína a to úplne zadarmo.

Bezplatná degustácia sa bude konať na námestí Bory Mall na prvom podlaží neďaleko novej vínotéky. Stretnete sa osobne so slovenskými vinármi z vinárstva Karpatská Perla, Nichta a Miluron. Budete môcť degustovať bio vína Reya Organica, španielske vína El Coto, vína z nového Zélandu Villa Maria, či talianske Prosecco.

Grand Opening novučkej predajne sa koná už 25. – 26. novembra. Počas týchto dvoch dní od 14:00 do 19:00 sa určite zastavte na pohárik, získate aj zľavu na nákup.

wineplanet, pr nepouzivat

WinePlanet mnohí poznajú ako významný eshop s vínom, no v posledných rokoch sa rozrastajú po Slovensku štýlové vínotéky WinePlanet. Mnohí milovníci vína navštevujú osvedčenú predajňu v sídle firmy na Starej Vajnorskej v Bratislave. V minulom roku sa však predajne rozšírili o vínotéku v masívnom projekte Nivy centra a o horskú vínotéku na Donovaloch. V apríli roku 2022 sa potešila Banská Bystrica zo štýlovej predajne v Europa Shopping Centre. Päticu predajní s vínom a destilátmi pod značkou WinePlanet uzatvára nová vínotéka v nákupnom centre Bory Mall. Určite však ani zďaleka nepôjde o finálny počet.

Vedúca vínotéky WinePlanet
Wine Planet, pr nepouzivat Vedúca vínotéky WinePlanet

Vo vínotéke Bory Mall nájdete aj priestor určený pre súkromné degustácie, príjemné posedenia s priateľmi pri pohári vína alebo šálke kávy. „Podobne ako vo vínotéke na Nivách, aj v Bory Mall budete môcť ochutnávať vína prostredníctvom unikátneho systému Enomatic. Zariadenie umožňuje dávkovať kvalitné vína priamo z fľaše a uchováva vína až 4 týždne v dokonalej kvalite, vôni a so všetkými atribútmi pri degustácii. Pokojne u nás môžete posedieť s pohárom v ruke a vychutnávať si atmosféru zážitkovej predajne.“ hovorí Michaela Althapová, vedúca predajne WinePlanet v Bory Mall.

Vínotéky WinePlanet ponúkajú viac ako tisíc druhov vína a destilátov z celej planéty. Môžete si vyberať z množstva kvalitných vín od popredných slovenských a zahraničných vinárstiev, ale aj prémiových značiek destilátov, rôznych pochutín, kávy, čajov či čokolád. Predajne fungujú podobne ako obchody s vínom vo svete, ponúkajú dobrú dostupnosť, široký sortiment tovaru a ochotný personál, ktorý vám vždy rád pomôže pri výbere vín a darčekov.

wineplanet, pr nepouzivat
chyba