Predbehnite konkurenciu a staňte sa lídrom vo svojom biznise

Máte rozbehnutý biznis a chcete vedieť, ako využiť online marketing na profesionálnej úrovni a reálne zvýšiť svoje zisky?

23.08.2022 00:00
Digitalna univerzita, pr Foto:
Nakopnite váš biznis vďaka online marketingu.

Naučte sa jeho základné princípy a získajte informácie o najnovších trendoch vďaka polročnému štúdiu na Digitálnej Univerzite. Už 1. októbra štartuje komplexný certifikovaný kurz digitálneho marketingu.

Online marketing je dnes už nevyhnutnou súčasťou každého biznisu. Či už ste rodinnou firmou, alebo pracujete v spoločnosti, kde sa o marketingovú komunikáciu stará externý dodávateľ, štúdium digitálneho marketingu vám pomôže poznať celý jeho potenciál a naplno využiť pre prospech vašej firmy. Naučíte sa nielen zvýšiť vaše konverzie a tržby, ale aj to, ako vytvárať marketingovú stratégiu, vďaka ktorej si ľudia vašu firmu zamilujú. Komplexný prehľad jednotlivých častí digitálneho marketingu, ktorý Digitálna Univerzita prináša, vám pomôže dostať vaše podnikanie na úplne novú úroveň.

Vo svete digitálneho marketingu nestačí byť iba v strehu, ale je potrebné mať i rozhľad v najnovších trendoch a, čo najefektívnejšie ich zužitkovať. Pretože to, čo platilo včera, dnes už nemusí. Počas štúdia na Digitálnej Univerzite máte možnosť absolvovať praktické prednášky so skúsenými odborníkmi priamo z praxe. Naučíte sa pracovať s jednotlivými marketingovými nástrojmi, vytvoriť si správnu stratégiu a efektívne komunikovať so zákazníkmi.

Vďaka širokému prehľadu v online marketingu, ktorý získate počas 16 celodenných prednášok, sa dozviete aj to, čo je dôležité pre vašu expanziu na zahraničný trh, budovanie značky či tvorenie obsahu pre zákazníkov. Navyše na vás čaká množstvo benefitov, ako tvorba vlastného projektu, feedback odborníkov na vypracované zadania či konzultácie s mentorom.

odkaz
Digitalna univerzita, pr

Hoci sa môže zdať, že štúdium je určené iba pre pokročilých marketérov, opak je pravdou. Jednotlivé témy sú spracované zrozumiteľne a prehľadne v nadväzujúcich celkoch. Vďaka tomu je štúdium veľkým prínosom aj pre podnikateľov, ktorí sa potrebujú prehĺbiť v poznatkoch digitálneho marketingu. Určite však nečakajte iba teoretické základy. Digitálna Univerzita prináša úplne iný systém vzdelávania, ktorý je prioritne zameraný na praktické využitie marketingových znalostí v podnikaní.

Potrebujete sa zorientovať v online marketingu alebo sa chcete stať jedným z odborníkov? Teraz je ten správny čas!

Štúdium online marketingu bude pre vás prínosom, nech sa s marketingom stretávate v akejkoľvek podobe. Poznatky a praktické zručnosti využijete aj v prípade, že vám marketing zabezpečuje externá agentúra. Získate rýchly a praktický prehľad, vďaka ktorému budete vždy o krok vpred, porozumiete práci reklamných agentúr a budete plný kreatívnych riešení.

Pokiaľ po ukončení štúdia online marketingu na Digitálnej Univerzite budete stále hladní po nových vedomostiach, máte možnosť pokračovať v ďalšom štúdiu a získať tak medzinárodný MBA titul. Buďte odborníkom nielen v oblasti digitálneho marketingu, ale staňte sa i uznávaným lídrom, ktorý pri práci a vedení tímu využíva najmodernejšie poznatky z leadershipu a manažmentu.

Zárukou hodnotných a praxou overených informácií sú lektori, ktorí pracujú pre najznámejšie slovenské marketingové agentúry. Okrem skvelých lektorov na vás čaká aj tvorivé prostredie, priateľská atmosféra a nové kontakty. Štúdium s Digitálnou Univerzitou je nielen praktické, ale i flexibilné. Na výber ponúka vzdelávanie online, prezenčnou a kombinovanou formu štúdia.

Nezmeškajte príležitosť učiť sa od profesionálov! Štúdium na Digitálnej Univerzite vám pomôže v rozvoji vášho biznisu. Neváhajte a podajte si prihlášku do 31. augusta.

chyba