Ako nakupovať potraviny bezpečne nielen pred Vianocami?

Nakupujte všetko, čo potrebujete, kedykoľvek!

30.11.2021 00:00
Tesco, PR, nepouzivat

Vaše obľúbené pochúťky a ingrediencie na prípravu štedrej večere nakúpite pohodlne a bezpečnejšie online z domova.

Nákup si jednoducho „vyklikáte“ na webstránke Tesco Online nákupy a sami si zvolíte dátum, termín ako aj spôsob doručenia. Plánujete uvariť chutnú večeru a chýbajú vám suroviny? To nič! Služba spustila aj úplnú novinku – nákup vám vodiči privezú aj v deň objednávky! Výhodou Tesco Online nákupov je, že počas predvianočného zhonu môžete nakúpiť všetko potrebné z domu. Váš nákup pripravia vyškolení pracovníci tzv. pickeri v čistom prostredí priamo v predajni Tesco.

Tesco, PR, nepouzivat

Ako funguje jednoduchý a bezpečný online nákup potravín?

1. Jednoduchá a rýchla registrácia:

Jednoduchým spôsobom sa zaregistrujete a vytvoríte si svoj profil na webstránke tesco.sk alebo v aplikácii Tesco Online nákupy pre smartfón. Pri zadávaní objednávky si najprv vyberiete spôsob doručenia, buď priamo domov, alebo možnosť vyzdvihnutia nákupu pri predajni Klikni&Vyzdvihni. V druhom kroku potvrdíte preferovaný čas doručenia alebo vyzdvihnutia. Z ponuky Tesco online potravín vyberiete tovary a zvolíte potrebný počet kusov, prípadne objem.

2. Garancia čerstvosti a kvality ako v kamenných obchodoch:

Pri príprave vášho nákupu priamo v predajni Tesco pickeri dvakrát skontrolujú kvalitu a čerstvosť každého produktu. Vyberajú pre váš nákup len to najlepšie, lebo sa riadia heslom „Kúpil by som si to sám pre seba?“. Nákupy vychystávajú priamo na predajnej ploche, majú presne stanovenú trasu, ako aj konkrétne police, na ktorých sa tovar nachádza.

3. Chcete náhradu za vypredaný produkt?

Čo ak bude váš obľúbený produkt konkrétnej značky, ktorú bežne nakupujete, náhodou vypredaný? To nič, picker vyberie náhradu v obdobnej cenovej hladine a zodpovedajúcej kvalite. Pri preberaní nákupu sa rozhodnete, či náhradný tovar prevezmete alebo nie. Ak za svoj obľúbený produkt konkrétnej značky nechcete náhradu, stačí vo vašej objednávke označiť, že si náhrady za produkty neželáte.

4. Pohodlné platenie kartou i online:

Za svoj online nákup potravín môžete zaplatiť priamo kuriérovi kartou pri dverách alebo vopred online. V prípade, ak za nákup zaplatíte vopred online, platba bude zaúčtovaná až po prevzatí tovaru.

Tesco, PR, nepouzivat

5. Bezpečné doručenie aj vyzdvihnutie:

Vodič privezie váš nákup vo vami vybranom časovom intervale na vašu adresu. Sami si môžete zvoliť doručenie až k dverám bytu alebo napríklad doručenie k prvým dverám. To znamená, že kuriér privezie a vyloží nákup k vchodu do domu. Ak si zvolíte možnosť vyzdvihnutia nákupu v niektorom z Tesco obchodov so službou Klikni&Vyzdvihni, nákup vám bude prinesený až priamo k autu. Takže žiadny boj s ťažkými taškami!

A na záver to najlepšie! Keď si ráno alebo dopoludnia objednáte potraviny cez Tesco Online nákupy , už v ten istý deň popoludní alebo večer vám vodič nákup doručí. Služba Tesco Online nákupy je aktuálne dostupná pre vyše 2,8 milióna zákazníkov na Slovensku, resp. 1,1 milióna domácností.

chyba