Masívny novoročný výpredaj v PLANEO Elektro už začal, na všetko -10 % a k tomu špeciálne akcie

02.01.2021 13:27
titulka

Zľava –10 % sa dotýka všetkých položiek, akciové znížené ceny na TOP produkty sa však budú meniť každý deň. A hoci je lockdown, nakúpiť výhodne sa dá online na www.planeo.sk v pohodlí domova a ešte v ten deň mať tovar aj doma.

V novoročnom výpredaji PLANEO Elektro môžete ušetriť stovky eur a kúpiť si niečo užitočné pre seba alebo rodinu. Vašu objednávku si vyzdvihnete osobne so službou “Rezervuj a vyzdvihni ešte dnes“ v jednej z 52 predajní tejto najväčšej elektro siete. Ak chcete ušetriť čas, tovar vám PLANEO Elektro doručí priamo domov na miesto, ktoré si ukážete – kľudne aj na 7.poschodie do obývačky a to vďaka službe “Rezervuj a dovezieme Ti nákup ZADARMO ešte dnes“.

„Zákazníci môžu za skutočne výhodné ceny nakúpiť tovar zo všetkých kategórií, ktoré máme v ponuke. Zľavu –10 % poskytujeme na všetok tovar, konečná výška zľavy môže byť omnoho vyššia, závisí to od konkrétneho produktu. Súčasťou výpredaja sú však aj TOP produkty, ktoré každý deň aktualizujeme a ich sa bude týkať špeciálna zľava. Akcie sa tak oplatí sledovať na webe každý deň,“ hovorí marketingový riaditeľ PLANEO Elektro Vitalij Fomenko. Zľavy sú nielen na veľké a malé domáce spotrebiče, hernú techniku, notebooky, mobily, ale aj na hobby či záhradnú techniku.

2 2

Z ponuky veľkého novoročného výpredaja PLANEO Elektro sme vybrali tieto tipy:

Televízor, ktorý poteší celú rodinu – to je OLED Android televízor PHILIPS 55OLED805/12 s rozlíšením 4K Ultra HD a uhlopriečkou 55 palcov. Má 3-stranný zabudovaný systém Ambilight+hue, herný režim, technológiu spracovania obrazu P5 AI Perfect Picture Engine, ultra vysoké rozlíšenie, široký farebný rozsah 99 % DCI/P3, Dolby Vision a predinštalované aplikácie, ako filmy Google Play, hudba Google Play, Google Search, YouTube, okamžité video Amazon, BBC iplayer, Netflix a množstvo ďalších skvelých funkcií.

3 2

Smart hodinky SAMSUNG Galaxy Watch SM-R800NZS Silver s GPS, gyroskopom, barometrom, akcelerometrom, svetelným senzorom aj snímačom srdcového tepu pozitívne rozvibrujú srdce nejedného športovca či nadšenca techniky. Hodiť sa však budú aj konzervatívnejšie založeným typom.

4 2

Americká chladnička sa zíde vždy, predovšetkým ak siahnete po modeli PHILCO PPL 5161 X. Dvojdverová chladnička triedy A+ má objem až 339 litrov, tiež LED displej so senzorovým ovládaním a množstvo parádnych funkcií, vďaka ktorým bude vaša domácnosť dostatočne zásobená nielen počas sviatkov. Určite oceníte režimy ako SuperCool, SuperFreeze, Holiday, Eco, No Frost, Multi-airflow, aby boli vaše potraviny čerstvé dlhšiu dobu. Navyše má aj alarm a detský zámok.

Ešte viac skvelých produktov nájdete na www.planeo.sk, nenechajte si teda ujsť novoročný výpredaj v našej najväčšej sieti elektro predajní.

5 2
chyba