Nákup na poslednú chvíľu? V Hartmann Home nakúpite s dopravou zadarmo

20.12.2020 00:00
hartman, pr nepouzivat

Porfólio zdravotníckeho a hygienického materiálu, dezinfekcie a regenerácie pre športovcov ponúka nový internetový obchod Hartmann Home na adrese hartmannhome.sk Popredný výrobca zdravotníckych pomôcok a hygienických výrobkov HARTMANN-RICO tak aktuálne umožňuje ich nákup aj bez návštevy kamenných predajní.

Návštevníci eshopu si môžu vybrať z palety viac než 130 produktov, ktoré značka HARTMANN zastrešuje. V ponuke sú domáce váhy a tlakomery značky Veroval vrátane príslušenstva, špeciálna kozmetika MoliCare pre starostlivosť o pokožku, hygienické potreby pre pacientov, ženy a deti značiek Bel a Ria, náplasti, regeneračné gely a tejpy radu Cosmos.

Pre všetok sortiment je aktuálne doprava po celom území Slovenska zdarma.

„Nikdy na to nebola vhodnejšia príležitosť ako v podmienkach aktuálnej pandemickej situácie. Osobný kontakt so zákazníkmi však naďalej zostáva neoddeliteľnou súčasťou nášho rozvoja. Dialóg s našimi zákazníkmi je nevyhnutný preto, aby sme naplnili ich potreby a tiež aby sme neustále hľadali inovatívne riešenia“, povedal Ondrej Gutyan, Business Unit manažér spoločnosti HARTMANN-RICO na Slovensku.

chyba