#kauflandvasbavi aj naďalej! Čoskoro poteší ďalším koncertom

Ak ste sa zaradili medzi pravidelných divákov festivalovej zábavy v obývačke, potešíme vás. Už túto nedeľu sa môžete tešiť na ďalšie pokračovanie!

25.11.2020 00:00
Ivana Regesova, pr clanok, reklama, nepouzivat

Veľmi dobre vieme, ako vám v súčasnom období chýba trocha neviazanej tanečnej zábavy. Nuž, radšej si rýchlo zabehnite po niečo dobré do Kauflandu, aby ste si doplnili energiu. Pretože už túto nedeľu vás doma z gauča rovno na nohy postaví, ba doslova vytancuje, hneď niekoľko skvelých interpretov!

#kauflandvasbavi aj naďalej

Je to už pár mesiacov, čo Kaufland po prvý raz otvoril virtuálne brány prvého multižánrového festivalu #kauflandvasbavi, aby fanúšikom domácej hudobnej produkcie v období eventovej „ničoty“ priniesol sériu koncertov ich obľúbených kapiel online a úplne zadarmo. Ak ste sa zaradili medzi pravidelných divákov festivalovej zábavy v obývačke, potešíme vás. Už túto nedeľu sa môžete tešiť na jeho ďalšie pokračovanie!

kaufland, pr clanok, reklama, nepouzivat

TANCUJEM S TEBOU RÁD

Kuly, Nela Pocisková, Dárius Koči a ďalší sa len pre vás spojili v exkluzívnom ONLINE projekte, aby si spoločne pripomenuli legendu hudobnej scény, na ktorú s láskou spomínajú všetky generácie. Karol Duchoň, ktorý by tento rok oslávil 70. narodeniny, spoločne s nimi ožije v nedeľu 29. novembra o 20:00 na www.kauflandvasbavi.sk a na FB Kaufland Slovenská republika.

Exkluzívny online projekt TANCUJEM S TEBOU RÁD je zámerne venovaný legende Karolovi Duchoňovi, ktorého hudobný odkaz zanechal mnoho radosti v srdciach. Pretože práve tá nám tento rok všetkým chýba asi najviac!

Účinkujú: Mário „Kuly” Kollár, Nela Pocisková, Ivana Regešová, Dárius Koči, Ludo Kuruc, VV Systém Vlada Valoviča a Sajfa.

chyba