10 tipov na vianočný darček pre klientov a zamestnancov

Chcete vybrať vhodné darčeky pre klientov, hľadáte na internete, ale neviete si z toho množstva vybrať? Máme pre vás 10 tipov, ktorými ich zaručene potešíte.

23.10.2020 08:00

Chcete vybrať vhodné darčeky pre klientov, hľadáte na internete, ale neviete si z toho množstva vybrať? Máme pre vás 13 tipov, ktorými ich zaručene potešíte.

1. Kvalitné výrobky od slovenských včiel

Unikátna medovina vyrobená z troch druhov medu. Vďaka vybraným druhom slovenských medov a vyváženej zmesi bylín a korenín, ktoré sú v nepatrnom množstve pridané počas procesu zrenia, spolu so špecifickými kvasinkami a starostlivo riadenému procesu fermentácie je táto kráľovská medovina stelesnením bájneho nápoja našich predkov a skutočnou poctou včelám.

PR nepouzivat - medovina

Včelovina vyzretá špeciálnym spôsobom. Svoju chuť získava aj vďaka použitiu vybraných dubových sudov a špecifických kvasiniek, ktoré spolu tvoria dokonalú harmóniu chutí. Medovina, ktorá by aj pred stáročiami robila radosť našim predkom, kráľom a kniežatám. Vzdávame ňou hold prírode a histórii tohto najstaršieho alkoholického nápoja. V chuti cítiť včelí plást s náznakom čokolády, vanilky a sušeného ovocia. Exkluzívne darčekové balenie.

PR nepouzivat -vcelovina

2. Prepracované chute prémiových destilátov

Môžete im venovať aj túto luxusnú sadu destilátov, ktorá pochádza z pálenice v Martinovej. Sú vyrobené bez použitia akýchkoľvek prídavných aromatických látok alebo farbív. Zaujme aj štýlový minimalistický dizajn.

PR nepouzivat - destilaty

3. Výberové víno

Vínom nikdy nič nepokazíte, sú už takou klasikou vianočných dní, kedy vidíme podnikateľov a obchodníkov behať s papierovými taškami. Mnoho ľudí si to nechá na poslednú chvíľu alebo nekupuje dostatočne v predstihu a musí sa naháňať do veľkoskladov či obchodov. U nás nájdete vína, ktoré nie sú dostupné na každom mieste.

PR nepouzivat - vina

Navyše vybavíme dopravu až do vašej firmy. Víno môžete potom odovzdať individuálne klientom alebo zamestnancom, napríklad milom stojane v tvare soba.

PR nepouzivat - vino so stojanom

4. Čaj

Videli ste niekedy už milší obal? Konvička je síce iba dekoratívna, ale plní svoj účel na 100%. Zelený čaj s kúskami ovocia zaujme na prvý pohľad. Navyše je balený na Srí Lanke.

Dostupný v dvoch farebných prevedeniach.
PR nepouzivat - caj Dostupný v dvoch farebných prevedeniach.

5. Niečo sladké

Čokoládari z Belgicka si vybudovali výnimočnú reputáciu na základe viac ako 20 – ročných skúseností. Plnené belgické pralinky sú v luxusnom zlatom obale so stuhou.

PR nepouzivat pralinky

Ak uprednostňujete hravý obal a pestré chute, môžete darovať balíček mliečnej čokolády s rôznymi náplňami.

PR nepouzivat - cokoladky

6. Zaujímavé darčekové sety

V krabičke z masívneho borovicového dreva nájdete zdravý medový balíček. Balenie obsahuje čokoládu mladej slovenskej značky, kvetový med a sviečku z včelieho vosku. Čokoláda od včiel? Áno, čítate správne. Táto slovenská čokoláda v sebe ukrýva množstvo vitamínov a minerálov vďaka výnimočnému včeliemu peľu. Set je dodávaný zabalený v celofáne, previazaný ozdobným lykom, s komplimentkou podľa výberu. Možnosť gravírovania loga.

PR nepouzivat - medovy set

tradičnom sete Goral, nájdete všetky potraviny typické pre slovenských Goralov. V sete nájdete poctivé mäsové výrobky od slovenských mäsiarov (údené a chutné tenké klobásky), pikantnú chrenovú horčicu a Goral slivovicu vo fľaštičke v kroji s goralským klobúčikom. To všetko zabalené v tradičnom balení s ozdobnou stužkou.

PR nepouzivat - tradicny set

7. Sada ručne vyrábaných mydiel

Darčeková kazeta obsahuje kombináciu troch prírodných rastlinných mydiel. Obľúbenú levandulu, medovku a sladkú škoricu.

PR nepouzivat - mydla

8. Deka

Chcete darovať niekomu darček, ktorý v ňom vyvoláva hrejivý pocit? Táto deka spĺňa účel, a to doslovne! Je z veľmi príjemného fleecu, ktorý zahreje počas studených zimných večerov. Vďaka jednoduchému vzhľadu je možné používať ju počas celej zimy, nie len obdobia Vianoc. Ak preferujete skôr studené farby, nájdete ju u nás aj v modrom a šedom prevedení.

PR nepouzivat - deka

9. Prémiové perá Parker

Guľôčkové pero Jotter je ikonou značky Parker pre svoj odvážny vzhľad. Vyrába sa z nehrdzavejúcej ocele s chrómovanými ozdobami. Pero bolo vybavené náplňou pre guľôčkové perá Quinkflow, špeciálne navrhnutou pre plynulejší, čistejší a konzistentnejší výkon pri písaní. Perá môžete prispôsobiť na firemné účely gravírovaním textu alebo loga. Na nerezovom uzávere s vysokým leskom vyzerá gravírovanie úžasne!

PR nepouzivat - pero

10. Difuzér

V posledných rokoch sa na Slovensku rozmohol trend esenciálnych olejov a vôní. Difuzéry nájdete v rôznych prevedeniach. Tento dizajnový aróma difuzér je však vhodný do každej domácnosti na zvlhčenie a prevoňanie vzduchu.

PR nepouzivat - difuzer

Naozaj široký výber nájdete aj v našom e-shope alebo vo vianočnom katalógu, ktorý si môžete prelistovať aj online. Ak patríte k tým kreatívnejším a chcete pripraviť vianočné darčeky na mieru, využite náhradné plnenie cez chránenú dielňu. Radi vám zabalíme rôzne vianočné balíčky podľa želaní. Kontaktujete naše obchodné oddelenie obch.ponuky@hauerland.sk alebo na tel. čísle 0903 460 504.

chyba